Aποκάλυψη «βόμβα» του Αλέξη Κούγια: Είχαν ανοίξει δυο μέρες πριν το λάκκο για τον Γραικό [βίντεο]

Aποκάλυψη «βόμβα» του Αλέξη Κούγια: Είχαν ανοίξει δυο μέρες πριν το λάκκο για τον Γραικό [βίντεο]

Νέα στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι η δολοφονία του Δημήτρη Γραικού ήταν προσχεδιασμένη αναμένεται να παρουσιάσουν στο δικαστήριο οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας Γραικού.

Η Δέσποινα Γραικού, χήρα του άτυχου επιχειρηματία -τη δολοφονία του οποίου ομολόγησε ο 46χρονος έμπορος κρεάτων- μετέβη σήμερα το πρωί στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενη από τα παιδιά τους και τον συνήγορό τους, Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Γραικού κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση δολοφονίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό αποκάλυψε ανατριχιαστικά ευρήματα για τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο ξυλοκοπήθηκε, προ του θανάτου του, ο Δημήτρης Γραικός.

Προσχεδιασμένο έγκλημα η δολοφονία του Γραικού;

Σε δηλώσεις που έκανε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα στοιχεία που θα καταθέσει η Δέσποινα Γραικού θα βοηθήσουν σημαντικά το έργο των ανακριτικών Αρχών.

Ο κ. Κούγιας προέβη και σε μια σημαντική αποκάλυψη τονίζοντας πως τα νέα στοιχεία «συνηγορούν πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο». Οπως εξήγησε, αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι «οι λάκκοι στους οποίους θάφτηκαν η σορός και το αυτοκίνητο του Γραικού, είχαν ανοιχτεί δύο μέρες πριν (σ.σ. τη δολοφονία)».

Ο Αλέξης Κούγιας επανέλαβε την πάγια θέση της οικογένειας ότι στη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού συμμετείχε και ένα ακόμη πρόσωπο που δεν έχει ακόμα συλληφθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=HmIs6BrXnF0

Ερωτηθείς για τους «ψιθύρους» που ακούγονταν τους τελευταίους μήνες και αφορούσαν τη Δέσποινα Γραικού, ο κ. Κούγιας τόνισε ότι δικηγόροι, δημοσιογράφοι και ερευνητές που άφηναν αιχμές κατά της χήρας Γραικού θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη. Σημείωσε μάλιστα ότι αν οι ερευνητικές Αρχές δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους θα μπορούσε να καθίσει η ίδια στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Υπενθυμίζεται ότι η Δέσποινα Γραικού, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, είχε αναφέρει πως λόγω της υπόθεσης, και των όσων συνέβησαν στα 2,5 χρόνια μέχρι και την εξιχνίαση, υπέστη οικονομική καταστροφή και επιβαρύνθηκε ψυχολογικά.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ