Η αγωνία του Τσίπρα πριν από το… 3-0 και το χάος της επόμενης ημέρας στον ΣΥΡΙΖΑ

Η αγωνία του Τσίπρα πριν από το… 3-0 και το χάος της επόμενης ημέρας στον ΣΥΡΙΖΑ

Στην Κουμουνδούρου και στο Μαξίμου έχουν συμφιλιωθεί με την ήττα και προσπαθούν να διαχειριστούν την επόμενη ημέρα. Αν θα ανοίξουν εσωκομματικές εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τον Αλέξη Τσίπρα, όμως, ήδη υπάρχει σύγκρουση «γενεών» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιμέτωπος με το φάσμα της ήττας και με τη διαχείριση του… 3-0 στις μάχες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρίσκεται πλέον ο άχαστος Αλέξης Τσίπρας.

Όλα τα στοιχεία των ερευνών, πρόθεση ψήφου, παράσταση νίκης, δημοφιλία αλλά και ποιοτικά χαρακτηριστικά δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει με άνεση τις εκλογές της 7ης Ιουλίου ενώ είναι περισσότερο εφικτός από ποτέ ο στόχος της αυτοδυναμίας που θα επιτρέψει στον Μητσοτάκη να κυβερνήσει μια ολόκληρη τετραετία.

Στο Μέγαρο Μαξίμου και την Κουμουνδούρου έχει πέσει κατήφεια διότι βλέπουν ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, όσα μέτρα κι αν ανακοινώσουν, όσες παροχές κι αν υποσχεθούν. Βλέπουν ότι ο κόσμος δεν τους πιστεύει πια κι ότι θέλει να αλλάξει σελίδα. Προσωρινά ή για πολύ καιρό αυτό θα φανεί το βράδυ των εκλογών. Και η κατάσταση χειροτερεύει μετά τις αποκαλύψεις για το «στήσιμο» της υπόθεσης Novartis από τον «Ρασπούτιν».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ