Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαν στον ΠΑΟΚ να ζητούσαν κόσμο μόνο στην Τούμπα και στην Ξάνθη. Στις έδρες του Ιβάν.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αιφνίδια διακοπή, κατέρρευσε ο Πατέλης

Σήμερα η 367η δικάσιμος στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών με παρόντες κατηγορούμενους τους: Αναδιώτη, Καζαντζόγλου, Κομιάνο, Πατέλη, Ρουπακιά, Κορκοβίλη, Σκάλκο, Μιχάλαρο. Διακοπή μετά τη λιποθυμία Πατέλη.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αιφνίδια διακοπή, κατέρρευσε ο Πατέλης | to10.gr

Αιφνίδια διακοπή της δίκης της Χρυσής Αυγής, όταν ο κατηγορούμενος Γ. Πατέλης κατέρρευσε στο εδώλιο ενώ είχε ξεκινήσει η απολογία του Κ. Κορκοβίλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το δικαστήριο διέκοψε, ενώ του παρήχθησαν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Νωρίτερα, εξετάστηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ εντός της δικαστικής αίθουσας ενώ έφτασε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του.

Ο κατηγορούμενος επρόκειτο εκτός απροόπτου να απολογηθεί αύριο. Ο Γ. Πατέλης κατηγορείται ότι ως πυρηνάρχης της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας ενημέρωσε το βουλευτή Λαγό και οργάνωσε το τάγμα εφόδου στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Τελικά, στη διακοπή του δικαστηρίου για την αυριανή συνεδρίαση οδήγησε η έντονη αδιαθεσία του Γ. Πατέλη. Μπορεί ο κατηγορούμενος να διεκομίσθη στο νοσοκομείο, ωστόσο τόσο ο Κ. Κορκοβίλης, ο οποίος είχε ήδη ξεκινήσει να απολογείται όσο και ο επόμενος στη σειρά Μιχάλαρος δήλωσαν ότι αδυνατούν αν συνεχίσουν «λόγω του περιστατικού».

Υπεράσπιση: Πρέπει να το σταθμίσετε αυτό το θέμα. Λόγω της ψυχικής αναταραχής που έχει προκληθεί…

Ακροατήριο: Ποια αναστάτωση; Θα τους χαϊδεύουμε κιόλας;

Το δικαστήριο διέκοψε για αύριο Παρασκευή οπότε και θα συνεχιστεί η απολογία Κορκοβίλη.