Δείτε το βίντεο με τον Τσίπρα να γελάει για τους νεκρούς πιλότους (vid)

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίο περιέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Alpha, την στιγμή που χτύπησε το τηλέφωνο στο Μαξίμου και τον ενημέρωσαν για τον θάνατο δύο σμηναγών σε δυστύχημα κατά τη διάρκεια νατοϊκής άσκησης στην Ισπανία


Δείτε το βίντεο με τον Τσίπρα να γελάει για τους νεκρούς πιλότους (vid) | to10.gr

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίο περιέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Alpha, την στιγμή που χτύπησε το τηλέφωνο στο Μαξίμου και τον ενημέρωσαν για τον θάνατο δύο σμηναγών σε δυστύχημα κατά τη διάρκεια νατοϊκής άσκησης στην Ισπανία.

«Και με το που μπαίνω μέσα, δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται, να μάθω ποιο είναι το λεγόμενο τριψήφιο τηλέφωνο, το κόκκινο τηλέφωνο, και χτυπάει αυτό το αναθεματισμένο τηλέφωνο και στην άλλη, δεν καταλαβαίνω ποιο τηλέφωνο, προσπαθώ να βρω ποιο είναι να το σηκώσω, ήταν το τριψήφιο» τόνισε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στον Alpha.

Στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ τότε για να μου πει ότι έπεσε ένα ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος σε μια επίδειξη στην Μαδρίτη στην Ισπανία. Ωραίο ποδαρικό κάναμε», πρόσθεσε, ενώ περιέγραφε με… εύθυμη διάθεση το περιστατικό.

Πηγή: onetv.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ