Απίθανο σκίτσο του Αρκά για τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη

Απίθανο σκίτσο του Αρκά για τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη

Το νέο σκίτσο του Αρκά για τους δύο πολιτικούς ηγέτες, το οποίο αναρτήθηκε λίγες ώρες πριν από το άνοιγμα της κάλπης.

Νέο σκίτσο από τον Αρκά, προφανώς σε εκλογικούς ρυθμούς, όπως συμβαίνει με τις τελευταίες δημιουργίες του γνωστού σκιτσογράφου, τον τελευταίο καιρό. Ο Αρκάς, έβαλε στο «στόχαστρό» του με έμμεσο τρόπο τα δύο κόμματα που διεκδικούν τις περισσότερες ψήφους των Ελλήνων πολιτών στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες, όπου στο «μάτι» του Αρκά είχε μπει ο Αλέξης Τσίπρας, αυτή τη φορά γίνεται αναφορά, έμμεσα και στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το κόμμα του.

Στο σκίτσο, βλέπουμε έναν μεσήλικα άνδρα να κοιτά προς τους αναγνώστες, με στόχο να τους εξηγήσει γιατί αντιπαθεί τη μέχρι πρότινος κυβέρνηση και γιατί φαίνεται να συμπαθεί το σχήμα που φέρεται ότι θα πάρει την πλειοψηφία το βράδυ της Κυριακής. Όπως εξηγεί ο ήρωας του Αρκά, ο λόγος που αντιπαθεί τη μία πλευρά, είναι γιατί τον έφτασαν στο σημείο να συμπαθήσει τους άλλους.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα ήταν το εξής: «Ο βασικός λόγος που αντιπαθώ αυτούς, είναι γιατί με έφτασαν στο σημείο να συμπαθήσω τους άλλους».

Το σκίτσο του Αρκά με το «διπλό» μήνυμα

Ο Αρκάς και οι Έλληνες

Πριν από μερικές ημέρες, ο Αρκάς είχε θέσει ως πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα. Στο εν λόγω σκίτσο παρατηρούμε το Μέγαρο Μαξίμου, δίχως την παρουσία ανθρώπων πέριξ του κτιρίου. Αντίθετα, το focus γίνεται εντός του πρωθυπουργικού μεγάρου, με τον Αλέξη Τσίπρα να αναρωτιέται τι πήγε στραβά, αναφέροντας τα εξής: «Τους είπα τα πιο τερατώδη ψέματα και με ψήφισαν. Τους έσυρα σε ένα γελοίο δημοψήφισμα κι αυτοί ψήφισαν ό,τι τους είπα. Έγραψα το αποτέλεσμα στα παλιά μου τα παπούτσια κι αυτοί με ξαναψήφισαν. Τι διάολο έπαθαν τώρα ξαφνικά;».

Το πενάκι του Αρκά όρισε εκ νέου ως πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα, με το νέο καρέ να σχολιάζει ουσιαστικά ορισμένα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα οποία προκάλεσαν αντιδράσεις και πολλά ερωτηματικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ