Πανηγυρισμοί για τη νίκη Μητσοτάκη έξω από την Πειραιώς

Πανηγυρισμοί για τη νίκη Μητσοτάκη έξω από την Πειραιώς

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Το είπαμε και το κάναμε. Ξανακάναμε τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη παράταξη» είπε ο νέος πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης εξερχόμενος των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, μετά τη μεγάλη νίκη των εκλογών

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Το είπαμε και το κάναμε. Ξανακάναμε τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη παράταξη» είπε ο νέος πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης εξερχόμενος των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, μετά τη μεγάλη νίκη των εκλογών.

«Όχι μόνο για αυτούς που μας ψήφισαν, αλλά για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Χρέος μας είναι να ενώσουμε τους Έλληνες και θα το κάνουμε πράξη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόμμα, στα στελέχη μας, στους εθελοντές μας, στους αγωνιστές της παράταξής μας που δεν το έβαλαν ποτέ κάτω, εσείς μας κρατήσατε όρθιους τις δύσκολες στιγμές. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ και στους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν για πρώτη φορά.

Το βάρος της ευθύνης είναι μεγάλο, το αναλαμβάνω με απόλυτη αίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης της χώρας» συνέχισε. «Είναι μια σπουδαία στιγμή για εμένα προσωπικά.Η δικαίωση ενός αγώνα που ξεκίνησε πριν 3μιση χρόνια. Θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στη γυναίκα μου τη Μαρέβα και τα τρία μου παιδιά που μου έδωσαν τη δυνατότητα να στέκομαι εδώ μπροστά σας. Θα συνεχίσω με την ίδια σεμνότητα, αλλά και την ίδια εργατικότητα που με έφερε σήμερα εδώ.

Έχω βαθιά πίστη στις αστείρευτες δυνατότητες αυτού του λαού. Θέλω να τον δω να προκόβει και να αποκτά πάλι τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. Θέλω να δώσω τη δυνατότητα στα παιδιά που έφυγαν στο εξωτερικό εφόσον θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους» πρόσθεσε και συμπλήρωσε «σας ζήτησα ισχυρή εντολή και μου τη δώσατε. Ισχυρή εντολή τετραετίας με αυτοδύναμη κυβέρνηση. Αυτή την ισχυρή εντολή θα την αξιοποιήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σήμερα η νίκη της ΝΔ είναι μια νίκη της Ελλάδας, είναι μια νίκη του κάθε Έλληνα».

«Αύριο θα είναι λίγο πιο φωτεινός και ο ουρανός λίγο πιο γαλάζιος» κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ