Φαβορί ο Κεφαλογιάννης για Υφυπουργός Αθλητισμού

Φαβορί ο Κεφαλογιάννης για Υφυπουργός Αθλητισμού

Το πρώτο όνομα που ακούγεται για το υφυπουργείο Αθλητισμού της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αυτό του Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία είναι οι μεγάλοι νικητές των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Ο νέος πρωθυπουργός αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας να ανακοινώσει τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, με τα ονόματα να δίνουν και παίρνουν λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του Μητσοτάκη.

Το πρώτο όνομα λοιπόν που ακούγεται για το υφυπουργείο Αθλητισμού της νέας κυβέρνησης είναι αυτό του Γιάννη Κεφαλογιάννη. Ο βουλευτής Ρεθύμνου είναι ένα από τα… φαβορί για νέος υφυπουργός, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έλαβε τους 9.782 σταυρούς από τους 17.018 που πήρε συνολικά το κυβερνών κόμμα στο Ρέθυμνο.

Επίσης ο Κεφαλογιάννης είναι και ο μοναδικός της Νέας Δημοκρατίας που κέρδισε έδρα στην κρητική πόλη. Παράλληλα είναι ένας από τους νεαρότερους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος και είναι δικηγόρος. Έχει γεννηθεί στις 18 Ιουνίου 1982 στο Ρέθυμνο, ενώ σπούδασε Νομικά στη Νομική Αθηνών και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης.

Αφού ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των μεταπτυχιακών σπουδών, συνέχισε στο Πανεπιστήμιο του Harvard στο τμήμα Νομικών Σπουδών με ειδίκευση στην τεχνική της διαπραγμάτευσης για δικηγόρους. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διαδικασία εκλογής του Προεδρείου της Βουλής, εκλέχθηκε στη θέση του Γραμματέα με 226 ψήφους, ενώ είναι μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ