Ο «Αντίνοος» έρχεται με άγριες διαθέσεις – Ποιες περιοχές θα σαρώσει

Ο «Αντίνοος» έρχεται με άγριες διαθέσεις – Ποιες περιοχές θα σαρώσει

Νέα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης και από τα δυτικά, σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Νέα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης και από τα δυτικά, σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Ο «Αντίνοος» έρχεται με άγριες διαθέσεις και μαζί του φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Σήμερα, Τρίτη, από τις απογευματινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Δυτική και Ανατολική Στερεά, η Θεσσαλία, πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη (17-07-2019), οι Σποράδες, καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και τη Δυτική Στερεά κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εξασθενήσουν.

Την Τετάρτη (17/07)το νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.

Η Αττική (κυρίως η δυτική και βόρεια) πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης προς την Τετάρτη(17/07).

Νωρίτερα και το meteo.gr είχε ενημερώσει για την κακοκαιρία που έρχεται! Επιδεινώνεται ο καιρός έως και την Τετάρτη 17/07/2019, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του meteo.

Όπως φαίνεται στη διαφάνεια που ακολουθεί, ο «Αντίνοος» θα επηρεάσει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως ως προς της μέγιστες τιμές της.

Tις απογευματινές ώρες Την Τρίτη 16/07 τα φαινόμενα θα επηρεάσουν το σύνολο σχεδόν των ηπειρωτικών της χώρας, θα είναι ισχυρά με έντονη κεραυνική δραστηριότητα (χάρτης 1), και σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, κυρίως στην Πελοπόννησο. Τέλος την Τετάρτη αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και στην Κρήτη, με βελτίωση του καιρού μετά το μεσημέρι. Στο χάρτη 2 παρουσιάζεται η κατανομή του ολικού υετού (βροχή/χαλάζι) που περιμένουμε έως και το μεσημέρι της Τετάρτης 17/07/2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ