48ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

48ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

Η ΕΣΗΕΑ κήρυξε 48ωρη απεργία, από τις 06:00 της Τρίτης 24 Οκτωβρίου έως τις 06:00 της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου, με κύριο αίτημα τη διάσωση του Ταμείου των δημοσιογράφων, του ΕΔΟΕΑΠ. Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση της υγείας της απεργού πείνας, Αφροδίτης Υψηλάντη, η οποία διεκομίσθη εσπευσμένα το Σάββατο […]

Η ΕΣΗΕΑ κήρυξε 48ωρη απεργία, από τις 06:00 της Τρίτης 24 Οκτωβρίου έως τις 06:00 της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου, με κύριο αίτημα τη διάσωση του Ταμείου των δημοσιογράφων, του ΕΔΟΕΑΠ.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση της υγείας της απεργού πείνας, Αφροδίτης Υψηλάντη, η οποία διεκομίσθη εσπευσμένα το Σάββατο σε νοσοκομείο. Ζήτησε, επίσης, να δοθεί βιώσιμη λύση στο ζήτημα του ΕΔΟΕΑΠ καθώς οι ασφαλισμένοι αδυνατούν να λάβουν την απαραίτητη θεραπεία τους, ακόμη και οι καρκινοπαθείς.

Η ΕΣΗΕΑ, τέλος, επισημαίνει: «Καλούμε την κυβέρνηση να νομοθετήσει, το συντομότερο δυνατό, μία βιώσιμη λύση για τον ΕΔΟΕΑΠ σύμφωνα με τις προτάσεις της Ενώσεως. Σε αντίθετη περίπτωση, ο κλάδος θα υπερασπιστεί με κάθε μέσο τα ασφαλιστικά του δικαιώματα και συγκεκριμένα την περίθαλψη και την επικούρηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ