Μητσοτάκης στο Συντονιστικό: Πρώτο μέλημά μας η προστασία της ανθρώπινης ζωής

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τους αρμόδιους φορείς για την κατάσταση που επικρατεί στο πύρινο μέτωπο και ακολούθως δήλωσε πως «οι συνθήκες σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολες». Πρώτο μέλημα του κράτους είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και κατόπιν των περιουσιών, είπε.


Μητσοτάκης στο Συντονιστικό: Πρώτο μέλημά μας η προστασία της ανθρώπινης ζωής | to10.gr

Στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι, μετέβη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη για τη μεγάλη φωτιά που κατακαίει την Εύβοια.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τους αρμόδιους φορείς για την κατάσταση που επικρατεί στο πύρινο μέτωπο και ακολούθως δήλωσε πως «οι συνθήκες σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολες». Πρώτο μέλημα του κράτους είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και κατόπιν των περιουσιών, είπε, και ζήτησε από τους πολίτες να ακούν πάντα τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας της Πολιτικής Προστασίας.

Παράλληλα, γνωστοποίησε πως έχει ενημερωθεί ο ευρωπαϊκός μηχανισμός και το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να φτάσουν τέσσερα καναντέρ από Κροατία και Ιταλία προκειμένου να συνδράμουν τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο