Ζάκυνθος: Νύχτα αγωνίας για τους κατοίκους – Σκληρή μάχη με τις φλόγες

Ζάκυνθος: Νύχτα αγωνίας για τους κατοίκους – Σκληρή μάχη με τις φλόγες

Δύσκολη νύχτα αναμένεται να περάσουν οι κάτοικοι στη Ζάκυνθο με τη φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη. Στο νησί έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από όλη την Ελλάδα ενώ από το απόγευμα βρίσκεται εκεί και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με την Ειδική Ομάδα Πρώτης Απόκρισης.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Ζάκυνθο με την κατάσταση να παραμένει εξαιρετικά δύσκολη και τους κατοίκους να περνούν νύχτα αγωνίας.

Στο νησί έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από όλη την Ελλάδα ενώ από το απόγευμα βρίσκεται εκεί και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με την Ειδική Ομάδα Πρώτης Απόκρισης.

Ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη υπό τον κ. Χαρδαλιά και με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των φορέων, όπως της Περιφέρειας, του Δήμου, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας όπου έγινε η καταγραφή της κατάστασης και ο σχεδιασμός για τη νύχτα και μέχρι το πρώτο φως της ημέρας οπότε και αναμένονται τα εναέρια μέσα.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ