Πάτρα: Τραγωδία με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες σε τροχαίο

Πάτρα: Τραγωδία με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες σε τροχαίο

Με αίμα βάφτηκε για άλλη μια φορά η άσφαλτος μετά από σοβαρό τροχαίο στην ΝΕΟ Πατρών - Πύργου με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες, Η νέα τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι με την εμπλοκή τριών οχημάτων.

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα και συγκεκριμένα στη ΝΕΟ Πατρών – Πύργου, κοντά στα Βραχνέικα και στα φανάρια της ΒΙΠΕ με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες στην καραμπόλα ενεπλάκησαν τρία οχήματα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τα οχήματα να καταλήγουν σε τοιχίο και να μετατρέπονται σε άμορφες μάζες.

Στο σημείο έσπευσε μια κινητή μονάδα με γιατρό και δύο ακόμα ασθενοφόρα καθώς και η πυροσβεστική με 6 πυροσβεστικά οχήματα και 8 άνδρες.

Από τα οχήματα η πυροσβεστική απεγκλώβισε πέντε άτομα, δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες.

Ανάμεσα στους τραυματίες σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι και μία έγκυος γυναίκα, ευτυχώς ελαφρά.

Οι συνθήκες

Σύμφωνα με το dete.gr ο οδηγός του γκρι οχήματος επιχείρησε προσπέραση.

Ο δρόμος ήταν ολισθηρός, ξέφυγε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε πάνω σε ένα λευκό αυτοκίνητο, συνεργείου ανακαίνισης κατοικιών, στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα.

Στο τροχαίο ενεπλάκη και ένα τρίτο αυτοκίνητο, λευκό μάρκας BMW, το οδηγούσε μια έγκυος γυναίκα και η οποία τραυματίστηκε ελαφρά. Από το τροχαίο επί τόπου σκοτώθηκαν τα δύο άτομα που επέβαιναν στο λευκό βαν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ