Συρία : Οι Τούρκοι εκτελούν Κούρδους αμάχους – Εικόνες φρίκης

Συρία : Οι Τούρκοι εκτελούν Κούρδους αμάχους – Εικόνες φρίκης

Μετά τις σοκαριστικές εικόνες με νεκρά μωρά, νέα βίντεο από τη Συρία στα οποία διακρίνεται η βιαιότητα σε όλο της το μεγαλείο βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Νέες εικόνες φρίκης έρχονται από τη Συρία, όπου συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα η τουρκική στρατιωτική επιχείρηση κατά των Κούρδων μαχητών.

Μετά τις σοκαριστικές εικόνες με νεκρά μωρά, νέα βίντεο στα οποία διακρίνεται η βιαιότητα σε όλο της το μεγαλείο βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτά, σύμφωνα με έγκριτους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην περιοχή και τα αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνονται αντάρτες – σύμμαχοι των Τούρκων να εντοπίζουν Κούρδους αμάχους και να τους εκτελούν εν ψυχρώ. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, λίγο νωρίτερα είχαν εκτελέσει την αρχηγό ενός κουδικού κόμματος.

Οι άνδρες, πριν τους σκοτώσουν, φωνάζουν «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος», όπως ακριβώς και οι μαχητές του ISIS.

 

Τουλάχιστον εννέα νεκροί το Σάββατο

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τουλάχιστον εννέα πολίτες «εκτελέσθηκαν» το Σάββατο στη Συρία από φιλοτουρκικές πολιτοφυλακές που συμμετέχουν στην επίθεση που έχει εξαπολύσει η Αγκυρα.

«Οι εννέα πολίτες εκτελέσθηκαν σε χωριστά περιστατικά νότια της μεθοριακής πόλης Ταλ Αμπιάντ» σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση.

Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται στέλεχος κουρδικού πολιτικού κόμματος και ο οδηγός του, σύμφωνα με το Συριακό Δημοκρατικό Συμβούλιο, την πολιτική πτέρυγα της αραβοκουρδικής συμμαχίας των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων.

«Μισθοφόροι που υποστηρίζονται από την Τουρκία έβγαλαν τον Χεβρίν Χαλάφ από το αυτοκίνητό του και τον εκτέλεσαν στον δρόμο ανάμεσα στο Καμισλί και το Μανμπέζ» σύμφωνα με ανακοίνωση του Συριακού Δημοκρατικού Συμβουλίου. Στον οδηγό του επιφυλάχθηκε η ίδια τύχη.

Οι εκτελέσεις, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ανεβάζουν στους 38 τον αριθμό των αμάχων που έχουν σκοτωθεί από την έναρξη της επίθεσης, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

 

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό της μη κυβερνητικής οργάνωσης, 81 κούρδοι μαχητές έχουν σκοτωθεί κατά την διάρκεια των συγκρούσεων των τελευταίων ημερών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ