Κιμ Γιονγκ Ουν: Επανεμφανίστηκε η σύζυγός του μετά από τέσσερις μήνες (pic)

Κιμ Γιονγκ Ουν: Επανεμφανίστηκε η σύζυγός του μετά από τέσσερις μήνες (pic)

Την επανεμφάνισή της έκανε, μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες, η σύζυγος του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, Ρι Σολ-γιου, δίνοντας τέλος στις φήμες περί δυσμένειας του Κιμ Γιονγκ Ουν στο πρόσωπό της.

Την επανεμφάνισή της έκανε, μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες, η σύζυγος Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, Ρι Σολ-γιου, δίνοντας τέλος στις φήμες περί δυσμένειας του Κιμ Γιονγκ Ουν στο πρόσωπό της.

Η αιτία που κρύβεται πίσω από την τετράμηνη απουσία της συζύγου από την δημόσια θέα φέρεται να είναι μια πιθανή εγκυμοσύνη, που αν ισχύει, σηματοδοτεί τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της οικογένειας.

Η Ρι Σολ-γιου επανήλθε στην δημόσια ζωή, καθώς βρέθηκε στο πλάι του Κιμ Γιονγκ Ουν κατά την διάρκεια επιθεώρησης οικοδομικών εγκαταστάσεων στο όρος Κουμγκάνγκ, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία από το KCNA.

Η «τελευταία» εμφάνιση της συζύγου τον Ιούνιο

Η τελευταία δημόσια κοινή εμφάνισή με τον σύζυγό της Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν μαζί με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ στις 20-21 Ιουνίου του 2019.

Τα μέσα της βορείου Κορέας δεν έχουν αναφερθεί στην τετράμηνη «εξαφάνισή» της, κάνουν όμως λόγο για μία πιθανή τέταρτη εγκυμοσύνη.

Η Ρι έχει ήδη τρία παιδιά με τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Ωστόσο, τα στοιχεία των παιδιών τους δεν έχουν δημοσιευθεί επίσημα, καθώς ο επικεφαλής του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ τηρεί άκρα μυστικότητα για την προσωπική του ζωή.

Ελάχιστες πληροφορίες για την σύζυγο και τα παιδιά

Λίγες είναι οι πληροφορίες αναφορικά με την σύζυγό του που είναι γνωστές και ακόμα λιγότερες εκείνες που αφορούν τα παιδιά τους.

Το πρώτο παιδί του Κιμ και της Ρι πιθανολογείται ότι είναι αγόρι, γεννημένο το 2010 ενώ το δεύτερο μάλλον είναι κορίτσι, γεννημένη το 2013. Το φύλο του τρίτου παιδιού παραμένει άγνωστο και πιστεύεται πως γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ