Γιάννης Βούρος : Οι θέσεις του περί «λαθραίων» για πρόσφυγες και μετανάστες (vid)

Γιάννης Βούρος : Οι θέσεις του περί «λαθραίων» για πρόσφυγες και μετανάστες (vid)

Αποκαλυπτικό βίντεο με δηλώσεις του δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας ο οποίος προχθές καταφέρθηκε κατά των 10 κοριτσιών που «χάλασαν» την παρέλαση.

Οι τουλάχιστον άστοχες δηλώσεις του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για τα κορίτσια που… χάλασαν την παρέλαση με το αντιπολεμικό χάπενινγκ που έκαναν, ήρθαν να θυμίσουν τη στάση του στο παρελθόν.

Ο Γιάννης Βούρος, αν και… οφείλει να ποιεί ήθος ως ηθοποιός που είναι, δεν ξεχνά να δείξει τις ακραίες θέσεις του. Ο «Πολίτης» έρχεται να μας θυμίσει δηλώσεις του στο δημοτικό συμβούλιο στις οποίες χαρακτήριζε «εισβολή» τις προσφυγικές – μεταναστευτικές ροές και παρά τις προσπάθειες να τα «μαζέψει» αυτό που έμεινε ήταν οι θέσει του περί «λαθραίων».

Δείτε ένα αποκαλυπτικό βίντεο που φέρνει ο «Πολίτης» στη δημοσιότητα όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κ. Βούρος έχει προσχωρήσει στο ιδεολογικό και πολιτικό στρατόπεδο των υποστηρικτών του αφηγήματος περί «λαθραίων» εδώ και χρόνια. Πρόκειται για απόσπασμα από δηλώσεις του όταν ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2012.

Ο νυν δήμαρχος δεν είχε κανένα πρόβλημα να υιοθετήσει τον ρατσιστικό και μειωτικό όρο «λαθρομετανάστες» και να υπερθεματίσει σε σκληρά μέτρα εναντίον των μεταναστών. Και τότε είχε μιλήσει για «λαίλαπα», πρότεινε να περιοριστούν οι μετανάστες σε στρατόπεδα, να τους αφαιρείται η δυνατότητα να εργαστούν και σε λίγες εβδομάδες να επαναπροωθούνται στις χώρες από όπου προέρχονται. Είχε προβάλλει δηλαδή ως πολιτικό πρόγραμμα να γίνει η ζωή… δύσκολη σε αυτούς που εισέρχονται παράτυπα στη χώρα, ώστε να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε όλους τους υπόλοιπους.

Το βίντεο είναι απόσπασμα από ένα προεκλογικό ντιμπέιτ που είχε οργανώσει στην πόλη το fxnews με τη συμμετοχή του ίδιου και του δημοσιογράφου Γ. Κοντονή. Οι οικοδεσπότες έδειξαν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το «λαθρομεταναστευτικό», όπως το αποκαλούσαν, ζητώντας επίμονα από τους υποψήφιους βουλευτές να πάρουν θέση. Σήμερα οι ίδιοι φροντίζουν να αποκρύπτουν τις σχετικές απόψεις του δήμαρχου πλέον Βούρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ