Σύλληψη και προσαγωγές για τα επεισόδια μετά την μαθητική πορεία

Σύλληψη και προσαγωγές για τα επεισόδια μετά την μαθητική πορεία

Σε μια σύλληψη και τέσσερις προσαγωγές, προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια που έγιναν στην περιοχή της Ομόνοιας, μετά την ολοκλήρωση του μαθητικού - φοιτητικού συλλαλητηρίου.

Σε μια σύλληψη και τέσσερις προσαγωγές, προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια που έγιναν στην περιοχή της Ομόνοιας, μετά την ολοκλήρωση του μαθητικού – φοιτητικού συλλαλητηρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς συμμετείχε σε επίθεση ομάδας ατόμων με πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα κατά αστυνομικών δυνάμεων, αναφέρει το ΑΠΕ.

Σημειώνεται ακόμη, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή ένα σακίδιο με πέντε βόμβες μολότοφ.

Ολοκληρώθηκε η μαθητική πορεία

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το μαθητικό – φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας. Με κεντρικό σύνθημα «Στους δρόμους είναι οι μαθητές, έξω από τα σχολεία μας οι πολυεθνικές», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν μέχρι την Πλατεία Συντάγματος.

Επεισόδια σημειώθηκαν, σύμφωνα με το ΑΠΕ, μπροστά από τη Βουλή, όταν ομάδα αγνώστων συγκρούστηκε με τις αστυνομικές δυνάμεις, ρίχνοντας πέτρες και βόμβες μολότοφ, ενώ προκάλεσαν και φθορές σε στάσεις λεωφορείων.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών. Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ, στις αλλαγές που προτίθεται να προχωρήσει το υπουργείο Παιδείας, όπως είναι, μεταξύ άλλων, η θέσπιση ορίου εισαγωγής στα πανεπιστήμια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ