Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Υπομονή, τα πρώτα 11 χρόνια είναι δύσκολα. Μετά συνηθίζετε...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σκυλί» αποκάλεσε το Μιχαλολιάκο η Μάγδα Φύσσα

Η Μάγδα Φύσσα η οποία βρισκόταν πάντα στην αίθουσα του δικαστηρίου για να ακούσει τις απολογίες των μελών της Χρυσής Αυγής καθώς και πρώην - πλέον - βουλευτών δεν θα μπορούσε να λείπε από την απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου .

«Σκυλί» αποκάλεσε το Μιχαλολιάκο η Μάγδα Φύσσα | to10.gr

Μπορεί τα βλέμματα όλων στο Εφετείο Αθηνών να είχαν πέσει πάνω στον ηγέτη του νεοναζιστικού μορφώματος ο οποίος απολογείται για τη δράση της Χρυσής Αυγής ωστόσο η αίθουσα επισκιάστηκε από την παρουσία της μητέρας του Παύλου Φύσσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μάγδα Φύσσα η οποία βρισκόταν πάντα στην αίθουσα του δικαστηρίου για να ακούσει τις απολογίες των μελών της Χρυσής Αυγής καθώς και πρώην – πλέον – βουλευτών δεν θα μπορούσε να λείπε από την απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Στην αίθουσα του Εφετείου έδωσαν το παρών και αρκετοί αλληλέγγυοι και φίλοι του Παύλου Φύσσα απαντώντας καθ΄ όλη τη διάρκεια της απολογίας στις προκλήσεις που επιχείρησαν να δημιουργήσουν τα πρωτοπαλίκαρα του Μιχαλολιάκου.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής μπήκε από την πλαϊνή είσοδο. Μόλις εισήλθε στην αίθουσα σηκώθηκαν όρθιοι οι υποστηρικτές του. Έτσι όπως αρέσει στο «Φίρερ» της Χρυσής Αυγής.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα λίγο αργότερα υποδέχθηκαν τον Μιχαλολιάκο φωνάζοντας «ου» ενώ η Μάγδα Φύσσα τον αποκάλεσε «σκυλί».

Παράλληλα, συγγενείς και φίλοι σήκωσαν ταμπελίτσες με τον αριθμό «6»#ΣΙΓΑΜΗΦΟΒΗΘΩ».

Ένταση μεταξύ χρυσαυγιτών και υποστηρικτών του Φύσσα

Μόλις ολοκληρώθηκε η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου επικράτησε ένταση στην αίθουσα του Εφετείου μεταξύ ατόμων που είχαν έρθει να συμπαρασταθούν στην οικογένεια Φύσσα και στους αμετανόητους οπαδούς της Χρυσής Αυγής.

Φίλοι και συγγενείς του αδικοχαμένου μουσικού άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα «Ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί» με τους υποστηρικτές του Μιχαλολιάκου να απαντούν με το «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από