Τα πάνω κάτω στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης στη Σαλαμίνα

Τα πάνω κάτω στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης στη Σαλαμίνα

Η αδερφή του ενός κατηγορούμενου μεταφέρει τη δική του εκδοχή.

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα «χέρια» δύο ανδρών μίλησε πριν λίγες ημέρες η 19χρονη κοπέλα, η οποία έπεσε θύμα βιασμού στη Σαλαμίνα.

Οι δύο νεαροί που έχουν προφυλακιστεί για τον βιασμό μίας κοπέλας 19 ετών στη Σαλαμίνα, έδωσαν την δική τους εκδοχή για την υπόθεση.

Οι δυο κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι δε βίασαν την κοπέλα. Δεν αρνούνται την πράξη αλλά υποστηρίζουν ότι όλα έγιναν με τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Η αδερφή του ενός κατηγορούμενου μεταφέρει τη δική του εκδοχή, μιλώντας στο star.

«Δεν ισχύει αυτό που λέει η κοπέλα. Έχει πάει με τον αδελφό μου με τη συγκατάθεσή της. Ούτε τη βίασε, ούτε της άσκησε σωματική βία. Η κοπέλα ήθελε και έγινε ότι έγινε. Ο αδερφός μου δεν ήξερε τίποτα από όλα αυτά. Δουλεύει στη Γερμανία για να συντηρήσει την δύο ετών κόρη του, τη μητέρα μας και να μας βοηθήσει οικονομικά στο σπίτι. Όταν μας ήρθε χαρτί από την Εισαγγελία, ήρθε ο αδελφός μου κατευθείαν να καταθέσει. Δεν υπάρχουν στοιχεία».

Η κοπέλα από την πλευρά της σόκαρε με την περιγραφή της ότι την έδεσαν ακόμα και με χειροπέδες σε σπίτι στη Σαλαμίνα. Έκλαιγε και τους παρακαλούσε να την αφήσουν ενώ όπως ισχυρίστηκε προσπάθησαν και να τη δωροδοκήσουν για να μην τους καταγγείλει.

Το χρονικό της υπόθεσης

Οι βιασμοί φέρονται να έγιναν στις 14 Απριλίου. Το κορίτσι βρήκε το θάρρος να τους καταγγείλει, πηγαίνοντας μόνη της στο αστυνομικό τμήμα.

Οι δύο άνδρες τα στοιχεία των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εισαγγελία Πειραιά, προφυλακίστηκαν πριν από λίγες ημέρες με την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία. Για απλή συνέργεια στους βιασμούς της κοπέλας κατηγορούνται άλλα τρία άτομα.

Το μόνο που ζητά πλέον η 19χρονη είναι να τιμωρηθούν ώστε να μην πέσουν άλλα κορίτσια θύματα βιασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ