Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης για τη μάχη με τον καρκίνο

Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης για τη μάχη με τον καρκίνο

«Χρειάστηκε δύο φορές να διακόψω στα μισά την παράσταση για λίγο» εξομολογήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλώντας για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε

Για τη μάχη του με τον καρκίνο, τον τρόπο που τον αντιμετώπισε ο κόσμος αλλά και πώς αντιμετώπισε ο ίδιος τον εαυτό του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός, Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, πριν από λίγους μήνες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους λεπτομέρειες από την επώδυνη διαδικασία των χημειοθεραπειών.

Αμέσως δέχτηκε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης που τον έκανε να θέλει όχι μόνο να ευχαριστήσει τον κόσμο αλλά και να στείλει το δικό του μήνυμα δύναμης.

https://www.instagram.com/p/B45CWLlAWT5/?utm_source=ig_embed

Αυτή τη φορά ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην Φωλιά των Κου Κου για την περιπέτεια υγείας του, πώς τον επηρέασε επαγγελματικά αλλά και για την παρουσία που ήταν για εκείνον πολύ σημαντική, τις δύσκολες για εκείνον ώρες.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε χαρακτηριστικά:

«Την περίοδο που γινόταν η στελέχωση των σειρών και έκανα ραντεβού με παραγωγούς, ήταν η περίοδος εκείνη που ήμουν σε θεραπείες.

https://www.instagram.com/p/B5KoTl8AlYE/?utm_source=ig_embed

Ήταν ήδη πολύ ταλαιπωρημένος ο οργανισμός μου και ήξερα ότι θα ήταν ένας δύσκολος χειμώνας, οπότε έπρεπε κάπως να προφυλάξω τον εαυτό μου, να κρατήσω δυνάμεις και να μπορέσω να δυναμώσω κι εγώ. Δεν σου κρύβω ότι πριν τελειώσει το “Φινιστρίνι” χρειάστηκε δύο φορές να διακόψω στα μισά την παράσταση για λίγο».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης πρόσθεσε:

«Είχα πολύ πίστη στον εαυτό μου και είπα ότι πρέπει να το παλέψεις και πρέπει να είσαι δυνατός. Αν έμενα στο σπίτι μου θα ήμουν μίζερος πολύ και δυστυχισμένος».

Ακόμα ο Αντίνοος Αλμπάνης υπογράμμισε:

«Η παρουσία του σκυλιού στο σπίτι ήταν πάρα πολύ σημαντική, ήταν βάλσαμο η παρουσία της. Το ότι ερχόταν στην αγκαλιά μου και κούρνιαζε σε στιγμές που εγώ δεν ήμουν καλά, ήταν ωραίο»!

https://www.instagram.com/p/B3cLF5Ageyk/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/ByIf9OdCLBY/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BysxcFHijlW/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bv6f89Ulig9/?utm_source=ig_embed

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ