Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την πρόσληψη 800 συνοριοφυλάκων

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την πρόσληψη 800 συνοριοφυλάκων

Μεταξύ των διατάξεων του νομοσχεδίου περιλαμβάνεται εκτός από τη σύσταση 800 θέσεων συνοριοφυλάκων και η παράταση για τη ρύθμιση της πρώτης κατοικίας.

Δεκτό κατά πλειοψηφία έγινε σήμερα (10/12) από την ολομέλεια της Βουλής το διϋπουργικό νομοσχέδιο με τίτλο «Κατεπείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας των Υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και άλλες διατάξεις».

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκε η κυβερνητική πλειοψηφία (ΝΔ), «παρών» δήλωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, ενώ καταψήφισαν οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, της Ελληνικής Λύσης και του ΜέΡΑ25.

Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο

Μεταξύ των διατάξεων του ψηφισθέντος νομοσχεδίου, αρμοδιότητας 15 υπουργείων, περιλαμβάνονται η σύσταση 800 θέσεων συνοριοφυλάκων, η παράταση μέχρι 30/4/2020 της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για ρύθμιση τραπεζικών οφειλών με σκοπό την προστασία της πρώτης κατοικίας και την παράταση μέχρι 1/3/2020 των συμβάσεων εργαζόμενων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανάπτυξη των παρεχομένων υπηρεσιών στα Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ