Ανεπανάληπτη δήλωση Μπαλάφα: «Τα… τέτοια της Πάολα είναι από σιλικόνη, μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι»

Ανεπανάληπτη δήλωση Μπαλάφα: «Τα… τέτοια της Πάολα είναι από σιλικόνη, μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι»

Σε μία απίστευτη δήλωση προέβη ο Γιάννης Μπαλάφας, με αφορμή τον σάλο που έχει ξεσπάσει με το σύνθημα «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» που αναπαρήγαγε η Νίνα Κασιμάτη σε ανάρτησή της στο Facebook.

Μία απίστευτη ατάκα ξεστόμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, ως σχόλιο για την ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη όπου αναπαράγεται το σύνθημα «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».

Καλεσμένος στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μπαλάφας είπε ότι προσωπικά το σύνθημα αυτό δεν τον εκφράζει.

Πρόσθεσε ότι: «Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο σε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο, δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών. Είναι κύρια ευθύνη της πολιτική ηγεσίας, η οποία δίνει τον τόνο – την κατεύθυνση ”βαράτε”».

Στη συνέχεια, χωρίς να πάρει θέση για το αν η Νίνα Κασιμάτη πρέπει να ανακαλέσει, ο Γιάννης Μπαλάφας γνωστοποίησε ότι υπάρχει ένα άλλο σύνθημα…

«Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Ανέφερε μάλιστα ότι μιλάει λαϊκά, απαντώντας στις ενστάσεις των δημοσιογράφων ότι το σύνθημα που εκστόμισε δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Η απάντηση της ΝΔ
«Ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό. Υφυπουργός από σιλικόνη! Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας. Και πολιτική από σιλικόνη» σχολιάζουν κύκλοι της ΝΔ αναφερόμενοι στον τρόπο με τον οποίο σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, την ανάρτηση της βουλευτού Νίνας Κασιμάτη για το αστυνομικό Σώμα.

Ζήτησε συγγνώμη η Νίνα Κασιμάτη
Πάντως μετά τις σφοδρές αντιδράσεις τόσο από τη ΝΔ όσο και από ενώσεις αστυνομικών, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, ζήτησε συγγνώμη για την ανάρτησή της.

«Από την πρώτη στιγμή υπογράμμισα ότι η αναφορά μου ήταν ένας αστεϊσμός ατυχής, ένα σκωπτικό σχόλιο με αφορμή μια παντελώς άσχετη συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Και από την πρώτη στιγμή τόνισα, δημόσια και χωρίς περιστροφές, ότι λυπάμαι για την παρερμηνεία» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Και προσθέτει «Η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη. Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα, κάτι που φαίνεται από όλη την πορεία μου στην πολιτική, με δεδομένο τον έμπρακτο σεβασμό μου, και δια του κοινοβουλευτικού μου έργου, στους βιοπαλαιστές αστυνομικούς».

Υπογραμμίζει τέλος πως: «η ΝΔ σήμερα, το μόνο που επιδιώκει, είναι ένας υποκριτικός και χυδαίος αντιπερισπασμός για το φιάσκο του κ. Μητσοτάκη και του κ. Χρυσοχοΐδη, που κάνουν τα στραβά μάτια σε απαράδεκτες αστυνομικές αυθαιρεσίες και στην «αναγκαστικότητα του ξύλου» μίας μειοψηφίας της ΕΛ.ΑΣ, εκθέτοντας δυστυχώς την μεγάλη πλειοψηφία των αστυνομικών που επιτελούν, παρά τις ελλείψεις και τις δυσκολίες, καθημερινά το έργο τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ