Παρέμβαση Ρουβίκωνα στον Ευαγγελισμό

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στον Ευαγγελισμό

Αφορμή αποτέλεσε το εργατικό ατύχημα που συνέβη στους χώρους του νοσοκομείου στις 4 Δεκεμβρίου.

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στη διοίκηση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Αφορμή αποτέλεσε το εργατικό ατύχημα που συνέβη στους χώρους του νοσοκομείου στις 4 Δεκεμβρίου.

Με ανακοίνωσή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η αναρχική συλλογικότητα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η παρέμβαση στο γραφείο της διοικήτριας έγινε «για το σύστημα και το κράτος έχει συνέχεια, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα εναλλασσόμενα πρόσωπα που το εκφράζουν κάθε φορά, αλλά έχει συγκεκριμένα φυσικά πρόσωπα, δεν είναι κάτι άυλο και άπιαστο».

Σε υστερόγραφό του επιτίθενται και στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια για το σχέδιο σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην Υγεία.

« ΥΓ. Ο υπουργός της καρδιάς μας, ο μόνος υπουργός που έχει παραδεχθεί δημόσια τη δυναμική της πολιτικής μας δράσης λέγοντας «Σε απάντηση αυτών, ανακοινώνω νέο ογκολογικό, ακτινοθεραπευτικό νοσοκομείο εντός του νοσοκομείου Σωτηρία» δεν βλέπει των ώρα να εφαρμόσει τα νεοφιλελεύθερα σχέδια περεταίρω ιδιωτικοποίησης των δημόσιων νοσοκομείων επεκτείνοντας τις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, παραχορώντας ακόμη και ολόκληρες καινούργιες πτέρυγες νοσοκομείων σε ιδιωτικές ασφαλιστικές (βλ. ΠΓΝΙ). Αυτοί που εξυμνούν την ελεύθερη αγορά και την επιχειρηματικότητα, αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσοκομεία σαν να είναι το τσιφλίκι τους, χαρίζοντάς τα σαν λάφυρα πολέμου στους ιδιώτες. Πρόκειται για μία «επένδυση-ληστεία» με μηδενικό επιχειρηματικό ρίσκο, καθώς έχει έτοιμη πελατεία κάποιων εκατομμυρίων ανθρώπων και με μηδενικό απαιτούμενο αρχικό κεφάλαιο, καθώς οι εγκαταστάσεις είναι έτοιμες και τις έχουμε πληρώσει όλοι εμείς. Ήδη πήρε τα πρώτα ηχηρά μηνύματα από τους εργαζομένους στα νοσοκομεία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ρουβίκωνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ