Σοβαρά προβλήματα στην Κρήτη λόγω κακοκαιρίας: Επέστρεψε αεροπλάνο, έπεσαν δέντρα

Σοβαρά προβλήματα στην Κρήτη λόγω κακοκαιρίας: Επέστρεψε αεροπλάνο, έπεσαν δέντρα

Οι ισχυροί άνεμοι είχαν ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί πτήση από Αθήνα προς Ηράκλειο, ενώ έπεσαν δέντρα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα σοβαρές υλικές ζημιές, αλλά και «κλείσιμο» της Εθνική Οδού.

Προβλήματα έχει προκαλέσει στην Κρήτη η κακοκαιρία που πλήττει το νησί, ιδιαίτερα λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, από το πρωί της Κυριακής.

Οι ισχυροί άνεμοι είχαν ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί πτήση από Αθήνα προς Ηράκλειο, ενώ έπεσαν δέντρα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα σοβαρές υλικές ζημιές, αλλά και «κλείσιμο» της Εθνική Οδού, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Δεν μπόρεσε να προσγειωθεί αεροπλάνο

Δεν επέτρεψαν σε αεροπλάνο να προσγειωθεί στο Ηράκλειο οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν το απόγευμα της Κυριακής.

Πρόκειται για πτήση από Αθήνα προς Ηράκλειο η οποία και επρόκειτο να αφιχθεί στις 5:20 το απόγευμα της Κυριακής.

Ωστόσο, η πτήση, τελικά, επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, καθότι οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν πάνω από τη Σαντορίνη, δεν κατέστησαν εφικτή την άφιξή της στο Ηράκλειο.

Συναγερμός και στην Πυροσβεστική

Την ίδια στιγμή, οι ισχυροί άνεμοι σήμαναν συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, εξαιτίας των πτώσεων δέντρων.

Ειδικότερα, πυροσβεστικές δυνάμεις κλήθηκαν να απομακρύνουν ένα δέντρο που έπεσε στο οδόστρωμα επί της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου στο ύψος της περιοχής Κοκκίνη Χάνι.

Ενώ, δέντρο καταπλάκωσε σταθμευμένα οχήματα και μοτοσυκλέτες στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Κνωσού.

Ευτυχώς, κανένα από τα δύο περιστατικά, τα οποία συνέβησαν περίπου στις 5:30 το απόγευμα, δεν είχα ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ