Βούρος – Γρετζελιάς απέλυσαν εργαζόμενους του προγράμματος Εστία

Βούρος – Γρετζελιάς απέλυσαν εργαζόμενους του προγράμματος Εστία

Όπως έγινε γνωστό αποφασίστηκε η απόλυση - μη ανανέωση των συμβάσεων μερίδας εργαζομένων στο Πρόγραμμα Εστία που έληγαν στις 31 Δεκεμβρίου

Αντί για Χριστουγεννιάτικο δώρο προς τους εργαζόμενους του προγράμματος Εστία η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας επιφύλασσε απολύσεις.

Όπως έγινε γνωστό αποφασίστηκε η απόλυση – μη ανανέωση των συμβάσεων εργαζομένων στο Πρόγραμμα Εστία που έληγαν στις 31 Δεκεμβρίου.

Εξαιρούν βεβαίως τους διερμηνείς, που είναι απολύτως απαραίτητοι για την ύπαρξη του προγράμματος, ανανεώνοντάς τους αυτόματα τις συμβάσεις.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Βούρος είναι ένας άνθρωπος που δεν διακρίνεται για τη συνέπεια λόγων και έργων, εκτός βέβαια από τις περιπτώσεις που είναι να ξεπληρώσει προεκλογικά γραμμάτια «ημετέρων». Παρά τις διαβεβαιώσεις που έδωσε ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέφλειας Γιάννης Βούρος στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τους εργαζομένους και το σωματείο την περασμένη εβδομάδα, φαίνεται πως δεν κράτησε τις υποσχέσεις του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα politisfx.gr σε μία μαραθώνια συνεδρίαση της Κοινωφελούς επιχείρησης, οι 3 εκπρόσωποι του κ. Βούρου (Μιχάλης Ζαχαριουδάκης, Νάνσυ Λάλη και Ανθή Παπακώστα), καθώς και οι 3 εκπρόσωποι του κ. Γρετζελιά (Σταυρούλα Αμπατζόγλου, Χριστίνα Ισπάσου, Γιώργος Σεβαστός) ψήφισαν τις απολύσεις 20 εργαζομένων του προγράμματος (εκτός των μεταφραστών, που είναι υπεραπαραίτητοι για την ύπαρξη του προγράμματος!!!) .

Κατά της συγκεκριμένης απόφασης ψήφισαν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης Γιώργος Καραβίας, ο εκπρόσωπος της Δύναμης Πολιτών Κώστας Ντάτσης, καθώς και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της Κοινοφελούς επιχείρησης στο Διοικητικό Συμβούλιο. Το επόμενο βήμα είναι η πρόσληψη ανθρώπων που βλέπουμε να σκίζουν καθημερινά τα ιμάτιά τους υπέρ της δημοτικής αρχής στα κοινωνικά δίκτυα (και αναρωτιόμασταν γιατί τέτοιο πάθος…), καθώς και μη εκλεγέντων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων των δημοτικών παρατάξεων της συμπολίτευσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ