Βρετανία: Ο βιαστής με το αγγελικό πρόσωπο – Πώς βίασε 136 άνδρες χωρίς να το καταλάβουν

Βρετανία: Ο βιαστής με το αγγελικό πρόσωπο – Πώς βίασε 136 άνδρες χωρίς να το καταλάβουν

Συγκλονισμένη είναι η Βρετανία αλλά και ολόκληρη υφήλιος με τον βιαστή με τα περισσότερα θύματα στην ιστορία της χώρας.

Συγκλονισμένη είναι η Βρετανία αλλά και ολόκληρη υφήλιος με τον βιαστή με τα περισσότερα θύματα στην ιστορία της χώρας.

Πρόκειται για έναν βαθιά διαταραγμένο άτομο που νάρκωσε κακοποίησε συνολικά 195 άνδρες σε διάστημα 2.5 ετών.

Πώς «ψάρευε» τα θύματά του ο βιαστής με το αγγελικό πρόσωπο

Ο 36χρονος φοιτητής από την Ινδονησία, Ρέινχαρντ Σινάγκα οδηγούσε με ύπουλες μεθόδους στο διαμέρισμά του αποκλειστικά άνδρες, τους νάρκωνε, τους βίαζε και βιντεοσκοπούσε τις επιθέσεις με δύο κινητά τηλέφωνα.

Υπολογίζεται πως ο βιαστής παραπλάνησε συνολικά 195 άνδρες και τους 136 τους βίασε. Μάλιστα οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει ακόμα 70 άνδρες στους οποίους επιτέθηκε.

Ο Σινάγκα στόχευε κυρίως σε ετερόφυλους, 20αρηδες, που έβγαιναν σε κλαμπ του Μάντσεστερ, μεθούσαν και μετά είτε χρειαζόντουσαν βοήθεια καθώς δεν είχαν χρήματα για ταξί είτε δεν καταλάβαιναν πολλά από την μέθη τους.

Ο βιαστής με το αγγελικό πρόσωπο συνήθιζε να πλησιάζει τα θύματά του όντας πάντα χαμογελαστός και φορώντας μαύρα γυαλιά μυωπίας, ώστε να δείχνει απολύτως άκακος. Όταν τους ρωτούσε αν ήθελαν να πάνε στο διαμέρισμά του και να κοιμηθούν στο πάτωμα ή να πιουν μερικά ποτά ακόμη, του απαντούσαν καταφατικά. Και τότε άρχιζε το μαρτύριο γι’ αυτούς.

Νάρκωνε, βίαζε, κρατούσε τρόπαια

Τους νάρκωνε και τους βίαζε ενώ βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του. Κρατούσε ως «τρόπαια» προσωπικά αντικείμενα από τα θύματά του,  ενώ υπερηφανευόταν για τους βιασμούς.

Αποδεικτικό στοιχείο είναι πως  στο δικαστήριο αποκαλύφθηκε πως είχε στείλει μήνυμά στο Facebook σε φίλο του μετά από κακοποίηση άνδρα στο οποίο ανέφερε: ««Ήταν στρέιτ το 2014. Το 2015 ήταν η χρονιά που μπήκε στον κόσμο των γκέι, χαχαχα [sic]».

Όταν τα θύματά του ανακτούσαν τις αισθήσεις τους, ο Σινάγκα είτε τα χτυπούσε ώστε να συνεχίσει τις αποτρόπαιες πράξεις του, είτε απλά έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ωστόσο το «τέρας» αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα θύματά ξύπνησε στη διάρκεια της επίθεσης στις 2 Ιουνίου 2017, οπότε κάλεσε την αστυνομία.

Μετά την σύλληψή του, οι αρχές ανακάλυψαν βίντεο σε δυο συσκευές iPhone που τον έδειχναν να βιάζει επανειλημμένα κοιμισμένους άντρες.

Κατόπιν έρευνας βρέθηκαν σε συσκευές του 3.29TB πορνογραφικού περιεχομένου, ισοδύναμο με 250 DVD ή 300.000 φωτογραφίες, το οποίο απεικόνιζε σεξουαλικές επιθέσεις, που σε μια περίπτωση είχε διάρκεια οκτώ ώρες.

Παντελώς αμετανόητος

Ο βιαστής καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση τη Δευτέρα, με την δικαστή να μιλά για έναν «επικίνδυνο, βαθιά διαταραγμένο και διεστραμμένο άτομο με μηδαμινή αίσθηση της πραγματικότητας» που δεν πρέπει ποτέ να βγει από τη φυλακή.

Τα θύματα περιέγραψαν στο δικαστήριο πώς οι καριέρες και οι προσωπικές σχέσεις τους επηρεάστηκαν λόγω της επίθεσης, με κάποιους να παραδέχονται πως στράφηκαν στο αλκοόλ ή απομονώθηκαν, επειδή δεν μπορούσαν να πουν ούτε σε συγγενείς ούτε σε φίλους τι τους συνέβη.

Στα βίντεο που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο πολλά θύματα ροχάλιζαν.

Κατά τη διάρκεια της δίκης η δικαστής εξοργίστηκε από τη στάση του Σινάγκα που ήταν χαμογελαστός, χασμουριόταν και έπαιζε με τα μαλλιά του κατά τη διάρκεια των καταθέσεων.

«Φαίνεσαι να διασκεδάζεις την διαδικασία ακόμη και τώρα, λίγο πριν την καταδίκη σου. Είσαι ένας σατανικός κατά συρροή σεξουαλικός παραβάτης, που κυνηγούσε νεαρούς άντρες, οι οποίοι έρχονταν στην πόλη με στόχο τίποτα περισσότερο από μια βραδιά με τους φίλους τους. Ένα από τα θύματα σε περιέγραψε ως τέρας. Το μέγεθος των πράξεών σου δικαιώνει τον χαρακτηρισμό. Σπανίως αν όχι ποτέ, δικαστήρια έχουν δει τόσους βιασμούς σε τόσο σύντομο διάστημα», ανέφερε η δικαστής.

Από την πλευρά του ο 36χρονος υποστήριξε πως τα θύματα απολάμβαναν την σεξουαλική του φαντασίωση να προσποιούνται τους νεκρούς στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ