Δίκη ηθοποιού για βιασμό ταξιτζή: Ένταση και ύβρεις – «Κάτσε κάτω τραμπούκε»

Δίκη ηθοποιού για βιασμό ταξιτζή: Ένταση και ύβρεις – «Κάτσε κάτω τραμπούκε»

Ο κατηγορούμενος ο οποίος παραμένει προφυλακιστέος, αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

Σε υψηλούς τόνους συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για τον βιασμό ενός οδηγού ταξί, τον Νοέμβριο του 2018.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος παραμένει προφυλακιστέος, αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

Κατά τη διαδικασία στο δικαστήριο υπήρξαν αντεγκλήσεις μεταξύ των δικηγόρων των δυο πλευρών και χαρακτηρισμοί όπως «ποταπός» και «ανάγωγος».

Κάποια στιγμή μάλιστα επιδείχθηκαν στη σημερινή διαδικασία ακόμα και ερωτικά βοηθήματα που φέρεται να είχε στην κατοχή του ο κατηγορούμενος.

Μάλιστα «κόκκινο» χτύπησε η ένταση, μεταξύ του ηθοποιού και του οδηγού ταξί.

Στο δικαστήριο κατέθεσε η αρραβωνιαστικιά του οδηγού ταξί, ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη και η ψυχολόγος που εξέτασε τον οδηγό ταξί.

«Δεν μπορούσε να μιλήσει. Είχε κενά μνήμης»

Κατά την κατάθεσή της, η αρραβωνιαστικιά του ταξιτζή περιέγραψε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση κατά την οποία είδε τον σύντροφό της.

Η ίδια περιγράφει την ημέρα που επισκέφτηκαν τον ιατροδικαστή:

Εκεί που κάθομαι απέξω και τον εξετάζουν, ακούω ουρλιαχτά, βγήκε ωρυόμενος «τι κάνανε σε μένα», έκλαιγε ήταν σε άθλια κατάσταση. «Mας είπαν ότι τον έχουν πειράξει από πίσω με θλον όργανο», συμπλήρωσε.

Η μάρτυρας τόνισε πως «αυτή ήταν η χειρότερη μέρα. Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα του είχε κάνει τέτοιο πράγμα, φοβόταν μόνο μην τον κλέψουν. Όταν μπήκε στον ιατροδικαστή βγήκε άλλος άνθρωπος, δεν μπορούσε να μιλήσει! Του είχαν πεταχτεί οι φλέβες».

Σύμφωνα με τη σύντροφό του, ο ταξιτζής φαίνεται να είχε κενά μνήμης από το περιστατικό. «Έμοιαζε να έχει κενά μνήμης, αναρωτιόταν διαρκώς γιατί δεν θυμάται» υποστήριξε.

«Κάτσε κάτω τραμπούκε»

Στην αίθουσα προκλήθηκε ένταση και από την κατάθεση της ψυχολόγου που εξέτασε τον οδηγό ταξί, η οποία έκανε λόγο για «μετατραυματικό σοκ», ενώ λίγο αργότερα σκιαγράφησε το προφίλ του ηθοποιού, κάνοντας λόγο για προμελετημένη διαδικασία.

«Το όργανο που είναι το αντικείμενο με το οποίο έγινε ο βιασμός δείχνει ότι είχε στόχο την ταπείνωση, τον έλεγχο και την πειθαρχία του υποκείμενου του πόθου», ενώ έκανε λόγο για σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές του κατηγορουμένου.

Στο τέλος της εξέτασης της μάρτυρος, στην οποία επιδείχθηκαν ερωτικά βοηθήματα αλλά και το πόπερ (jungle juice), υπήρξε ένταση μεταξύ κατηγορουμένου και θύματος όταν έγινε αναφορά σε ναρκωτικές ουσίες.

• Ηθοποιός: Ποιες ουσίες;
• Οδηγός ταξί: Αυτές που πίνεις.
• Ηθοποιός: Κι εσύ πουλάς.
• Οδηγός ταξί: Μη σου γ…, που θα μου πεις ότι πουλάω μ…
• Ακροατήριο: Κάτσε κάτω τραμπούκε

Πατέρας ηθοποιού: Το παιδί μου είναι αθώο

Ο πατέρας του ηθοποιού, καταθέτοντας υποστήριξε πως ο γιος του είναι αθώος.

«Δεν είναι δυνατόν ο Γιώργος που δεν πειράζει μύγα να έχει κάνει τέτοιο πράγμα και γι αυτό κι έχω φέρει αποδείξεις».

«Αισθάνονταν ότι θα μπλέξει επειδή μετέφερε στο νοσοκομείο έναν νεκρό, έναν λιπόθυμο. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και συγκεκριμένα σε πρωινή εκπομπή διαβάστηκε ότι είχε εμπλοκή με ναρκωτικά και εγκληματική οργάνωση» κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ