Ηλιούπολη: Παίκτης του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» επιχείρησε να σκοτώσει την αδερφή του

Ηλιούπολη: Παίκτης του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» επιχείρησε να σκοτώσει την αδερφή του

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι παίκτης «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επιχείρησε να σκοτώσει την ίδια του την αδερφή μέσα στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη με ένα αλυσοπρίονο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σοκάρουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο 47χρονος είχε εμφανιστεί πριν από ενάμιση χρόνο στο talent show, ντυμένος στα μαύρα και με μακιγιάζ και είχε προκαλέσει αμηχανία στους κριτές με την ακραία εμφάνισή του και δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης πήγε στο διαμέρισμα που διαμένει ένας θείος του και επιχείρησε να εισβάλει, με τους δύο άνδρες να διαπληκτίζονται αρχικά και να έρχονται στα χέρια.

Κατόπιν, ανέβηκε στον 1ο όροφο, όπου μένει η αδερφή του με τον άντρα της και το 12χρονο παιδί τους και χτύπησε το κουδούνι. Ο σύζυγος της νόμιζε πως επρόκειτο για έναν συνεργάτη του, τον οποίο περίμενε, άνοιξε την πόρτα. Είδε τον άνδρα με κράνος, να κρατά τσεκούρι και αλυσοπρίονο. Προσπάθησε να κλείσει την πόρτα, αλλά τον πρόλαβε ο δράστης που έβαλε το αλυσοπρίονο ανάμεσα στην πόρτα και την κάσα, και ταυτόχρονα το πόδι του στην άκρη της πόρτας.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ακινητοποίησαν τον δράστη, ο οποίος ήταν εκτός ελέγχου, οδηγώντας τον στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα

Όπως έγινε γνωστό, το άτομο αυτό είχε επιχειρήσει και παλαιότερα να τραυματίσει θανάσιμα τα ίδια συγγενικά του πρόσωπα.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ