Σύζυγος Βουτσά: Ο Κώστας είναι μαχητής και θα νικήσει και αυτήν τη μάχη

Σύζυγος Βουτσά: Ο Κώστας είναι μαχητής και θα νικήσει και αυτήν τη μάχη

Η σύζυγος του ηθοποιού θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που έχει δεχθεί, τονίζοντας πως «ο Κώστας είναι μαχητής και θα νικήσει και αυτήν τη μάχη»

«Κρίσιμη αλλά σταθερή» χαρακτήρισε η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού.

Η Αλίκη Κατσαβού μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι ο 88χρονος ηθοποιός παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με λοίμωξη του αναπνευστικού και δυστυχώς η κατάσταση χρειάζεται αρκετές μέρες για να βελτιωθεί αισθητά.

Η σύζυγος του ηθοποιού θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που έχει δεχθεί, τονίζοντας πως «ο Κώστας είναι μαχητής και θα νικήσει και αυτήν τη μάχη».

Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή (07/02) μετά από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο 88χρονος ηθοποιός εισήχθη αρχικά στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, ωστόσο στη διάρκεια τη νύχτας κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου», στο ΣΚΑΪ και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως είπε η κόρη του Κώστα Βουτσά, ο ηθοποιός βρίσκεται διασωληνωμένος προκειμένου να μην επιβαρύνεται η καρδιά του, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή. Η Σάντρα Βουτσά συμπληρώνει ωστόσο πως «αν δεν περάσουν οι πρώτες 48 ώρες, κανείς δεν σου λέει είναι καλά ή δεν είναι καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ