Κορωνοϊός: Τέταρτος θάνατος στην Βρετανία, 319 επιβεβαιωμένα κρούσματα

Κορωνοϊός: Τέταρτος θάνατος στην Βρετανία, 319 επιβεβαιωμένα κρούσματα

Στους τέσσερις έφτασαν οι θάνατοι στην Βρετανία εξαιτίας του κορωνοιού, με το τελευταίο θύμα να είναι από την πόλη του Γούλβερχαμπτον.

Ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει τρόμο σε όλη την Ευρώπη καθώς έχει αρχίσει και προκαλεί θανάτους σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες .

Τελευταίο θύμα στην Αγγλία μια 70χρονη γυναικά η οποία νοσηλευόταν στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Γούλβερχαμπτον και αντιμετώπιζε και αλλά προβλήματα υγείας. Αυτός ήταν ο τέταρτος θάνατος στην Βρετανία εξαιτίας του ιού.

Ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της Αγγλίας, κ. Chris Whitty, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Λυπάμαι πολύ που αναφέρω ότι ένας τέταρτος ασθενής στην Αγγλία που έδειξε θετικό αποτέλεσμα για το COVID-19 δυστυχώς πέθανε. Προσφέρω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους φίλους της και ζητώ τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς τους.

Η ασθενής, που υποβλήθηκε σε θεραπεία στο νοσοκομείο του Royal Wolverhampton, ήταν στα 70 της χρόνια και είχε ήδη προβλήματα υγείας. Φαίνεται ότι κόλλησε από τον ιό στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει ξεκινήσει ο πλήρης εντοπισμός των επαφών».

Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά στο Ηνωμένο Βασίλειο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού είναι 319. Εξ αυτών τα 280 είναι στην Αγγλία, με 61 στο Λονδίνο.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ