Γιατρός του Ερυθρού Σταυρού θετικός στον κορωνοϊό

Γιατρός του Ερυθρού Σταυρού θετικός στον κορωνοϊό

Τα καταγεγραμμένα κρούσματα κορωνοϊού ανάμεσα στο ιατρικό προσωπικό της χώρας αυξάνονται.

Το ιατρικό προσωπικό βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού και έχει τους δικούς του νοσούντες. Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), γιατρός του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός βρέθηκε θετικός στην νόσο COVID-19.

Το ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου έκλεισε για απολύμανση, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ και βγήκαν σε κατ’ οίκον απομόνωση περίπου 20 άτομα από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Ακόμα, με βάση την ενημέρωση της ΠΟΕΔΗΝ, 200 γιατροί και νοσηλευτές βρίσκονται σε καραντίνα στα νοσοκομεία όλης της χώρας, ενώ 16 νοσούν. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ένας γιατρός από το νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπως επιβεβαίωσε το νοσηλευτικό ίδρυμα με ανακοίνωση του:

«Ανακοινώνεται ότι σήμερα Τρίτη 17/3/2020 και ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από το Εργαστήριο Μοριακής Διάγνωσης Λοιμογόνων Παραγόντων του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, από τα τελευταία πέντε (5) δείγματα που είχαν σταλεί από το Νοσοκομείο Καλαμάτας βρέθηκαν τα τέσσερα (4) αρνητικά και το ένα (1) θετικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ