Κορωνοϊός : Μία εικόνα, χίλιες λέξεις για την έλλειψη βασικών ειδών στα βρετανικά σούπερ μάρκετ

Κορωνοϊός : Μία εικόνα, χίλιες λέξεις για την έλλειψη βασικών ειδών στα βρετανικά σούπερ μάρκετ

Τα βρετανικά καταστήματα υποφέρουν από έλλειψη προϊόντων μετά τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του κοροναϊού στη Μεγάλη Βρετανία

Δεν είναι λίγες οι φορές που, όπως συνηθίζουμε να λέμε και να γράφουμε, μία και μόνο εικόνα τα λέει όλα και ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.

Η φράση αυτή βρίσκει απολύτως την εφαρμογή της στη φωτογραφία που συνοδεύει το παρόν άρθρο και στην οποία απεικονίζεται ένας ηλικιωμένος άνδρας που βρίσκεται σε σούπερ μάρκετ της Βρετανίας εν μέσω της εξάπλωσης της επιδημικής νόσου του κοροναϊού.

Διαβάστε επίσης: Δημόσια έκκληση για τη μάχη κατά του κοροναϊού από την Σμαράγδα Καρύδη
Ο άνδρας αυτός τσεκάρει κατά τα φαινόμενα τη λίστα με τα ψώνια που έχει στα χέρια του, ενώ ολόγυρά του όλα τα ράφια είναι άδεια, μια και αναρίθμητοι πελάτες έσπευσαν λόγω κοροναϊού να προμηθευτούν ό,τι βρήκαν μπροστά τους.

Ο ηλικιωμένος κύριος, που προφανώς βρίσκεται σε αμηχανία, αναζήτησε επί ματαίω βασικά είδη σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ της χώρας του.

Τα βρετανικά καταστήματα υποφέρουν από έλλειψη προϊόντων μετά τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του κοροναϊού στη Μεγάλη Βρετανία κι ενώ εκατομμύρια καταναλωτές προετοιμάζονται για εβδομάδες καραντίνας στο σπίτι.

Γι΄αυτόν το λόγο τα βρετανικά καταστήματα επιβάλλουν πλέον αυστηρούς περιορισμούς στην αγορά προϊόντων πρώτης ανάγκης, όπως το βρεφικό γάλα σε σκόνη, οι πάνες, η παρακεταμόλη, τα απολυμαντικά χεριών, τα προϊόντα καθαρισμού, το γάλα μακράς διάρκειας, τα ζυμαρικά και το χαρτί υγείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ