Κορωνοϊός: Το μήνυμα του πρίγκιπα Ουίλιαμ στους Βρετανούς

Κορωνοϊός: Το μήνυμα του πρίγκιπα Ουίλιαμ στους Βρετανούς

«Όλοι μας έχουμε μερίδιο ευθύνης στο να προστατεύσουμε τους πιο ευπαθείς» είπε μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κάλεσε τους πολίτες της Βρετανίας να υπακούσουν στις συστάσεις της κυβέρνησης για το πώς θα σταματήσουν τη διασπορά του νέου κοροναϊού, ενώ εξήρε το έργο των επαγγελματιών υγείας στη μάχη κατά της επιδημίας.

Όλοι έχουν ένα μερίδιο ευθύνης να αναλάβουν, είπε ο Ουίλιαμ, αφού επισκέφθηκε με τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον, ένα τηλεφωνικό κέντρο στο Κρόιντον, στο νότιο Λονδίνο, όπου το προσωπικό των ασθενoφόρων διαχειρίζεται τηλεφωνήματα που κάνουν οι πολίτες προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS).

https://www.instagram.com/p/B99vfqglP00/?utm_source=ig_web_copy_link

«Οι τελευταίες εβδομάδες και ημέρες υπήρξαν ευλόγως ανησυχητικές λόγω της συνεχιζόμενης εξάπλωσης του κορονοϊού» είπε ο 37χρονος πρίγκιπας, προσθέτοντας ότι θέλει να μεταφέρει τις ευχαριστίες της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ και του πατέρα του, πρίγκιπα Καρόλου.

«Όμως, σε στιγμές όπως αυτή είναι που συνειδητοποιούμε ότι το NHS αντιπροσωπεύει το καλύτερο της χώρας μας και της κοινωνίας μας.

Άνθρωποι κάθε κοινωνικού υπόβαθρου και τρόπου ζωής, με διαφορετικές εμπειρίες και επιδεξιότητες ενώνουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό».

«Όλοι μας έχουμε μερίδιο ευθύνης στο να προστατεύσουμε τους πιο ευπαθείς» είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

«Αυτό σημαίνει να ενεργούμε βάσει των συστάσεων των ειδικών, να μένουμε σπίτι, εάν εμείς ή εκείνοι με τους οποίους μένουμε μαζί έχουν εμφανίσει συμπτώματα και να αποφεύγουμε τις μη αναγκαίες επαφές για να βοηθήσουμε στο να περιοριστεί η διασπορά του ιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ