Κορωνοϊός: Πρώην παίκτης του ράγκμπι έβαλε σε κίνδυνο 400 ανθρώπους και απειλείται με φυλάκιση

Κορωνοϊός: Πρώην παίκτης του ράγκμπι έβαλε σε κίνδυνο 400 ανθρώπους και απειλείται με φυλάκιση

Ο Λούκα Σίνγκερμαν επιβιβάστηκε σε πλοίο, ενώ είχε κορωνοϊό, με τον νεαρό πρώην παίκτη του ράγκμπι να καλείται να πληρώσει πρόστιμο 700 χιλιάδων, ενώ απειλείται και με φυλάκιση 15 ετών.

Απίστευτα πράγματα στην Αργεντινή με έναν πρώην παίκτη του ράγκμπι, τον Λούκα Σίνγκερμαν, να αντιμετωπίζεται ως «ο δημόσιος κίνδυνος νούμερο ένα», στην χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Ο Σίνγκερμαν είχε επιβιβαστεί σε ένα καράβι που μετέφερε 423 επιβάτες από την Κολονία της Ουρουγουάης στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, ενώ είχε κολλήσει κορωνοϊό, με την  τοπική κυβέρνηση του Μπουένος Άιρες  να του ζητεί 700 χιλιάδες δολάρια ως αποζημίωση, γιατί τόσα υπολογίζει πως θα στοιχίσει η διαδικασία του να θέσει σε καραντίνα, σε τέσσερα διαφορετικά ξενοδοχεία, όλους τους επιβάτες του πλοίου.

Συν τοις άλλοις, ο νεαρός κινδυνεύει με 15ετή φυλάκιση επειδή έθεσε σε κίνδυνο την υγεία των συνεπιβατών του.

 Ο ίδιος, όμως, έχει δώσει μια διαφορετική εκδοχή του γεγονότος όπως έγραψε στο Twitter: «Ποτέ δεν είχα συμπτώματα όπως λέγεται. Κάναμε προληπτικά το τεστ. Ούτε ήμουν σε κανένα νοσοκομείο και ούτε το έσκασα από εκεί, όπως επίσης λένε. Το Προξενείο μας συμβούλευσε και μας επέτρεψε να ταξιδέψουμε. Όντας στο πλοίο και δέκα λεπτά πριν φτάσουμε, με ενημέρωσαν ότι βρέθηκα θετικός, γι’ αυτό και αυτόματα προειδοποίησα τις Αρχές για να σώσω ζωές. Θα μπορούσα να κάνω το κοροΐδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ