Κορωνοϊός: Αρνητική στο πρώτο τεστ η Ανγκελα Μέρκελ

Κορωνοϊός: Αρνητική στο πρώτο τεστ η Ανγκελα Μέρκελ

Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου τεστ για τον κοροναϊό στο οποίο υπεβλήθη η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ

Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου τεστ για τον κοροναϊό στο οποίο υπεβλήθη η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός της, Στέφεν Ζάιμπερτ.

Η καγκελάριος ωστόσο συνεχίσει να ελέγχεται καθημερινά και την Τρίτη θα κάνει και δεύτερο τεστ.

Όπως διευκρίνισε νωρίτερα ο Ζάιμπερτ, η Μέρκελ παρέμενε από την Κυριακή σε προληπτική καραντίνα, καθώς ο γιατρός που την εμβολίασε την Παρασκευή κατά του πνευμονιόκοκκου βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Σήμερα, η καγκελάριος συμμετείχε τηλεφωνικώς στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ενώ θα λάβει μέρος και στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί ούτως ή άλλως με τηλεδιάσκεψη στις 26 Μαρτίου.

Ο γερμανός εκπρόσωπος ανέφερε ακόμη ότι πολλοί αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, καθώς και πολλοί ξένοι πρέσβεις, έστειλαν τις ευχές τους στην καγκελάριο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Στέφεν Ζάιμπερτ δήλωσε ότι ο ίδιος ούτε θα μείνει σε καραντίνα ούτε θα εξεταστεί για τον κοροναϊό, καθώς, όπως είπε, δεν συγκαταλέγεται στις κατηγορίες εκείνες για τις οποίες δίδονται τέτοιες οδηγίες.

Τόνισε δε ότι κατά την συνάντησή του την Κυριακή με την καγκελάριο, πριν η ίδια ενημερωθεί για τον γιατρό της, τηρήθηκαν όλοι οι όροι ασφάλειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ