Κορωνοϊός: Αστυνομικοί στη Μαγιόρκα τραγουδούν και δίνουν ζωή σε πόλη σε καραντίνα

Κορωνοϊός: Αστυνομικοί στη Μαγιόρκα τραγουδούν και δίνουν ζωή σε πόλη σε καραντίνα

Αστυνομικοί στη Μαγιόρκα της Ισπανίας διασκέδασαν κατοίκους σε καραντίνα κάνοντάς τους... καντάδα!

Στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, οι αστυνομικοί κατέφυγαν στο τραγούδι προκειμένου να βοηθήσουν τους κατοίκους, που βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους λόγω του κοροναϊού, να ευθυμήσουν.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνονται δύο περιπολικά να διασχίζουν έναν δρόμο στην πόλη Αλγάιδα, με τα φλας ανοικτά και τις σειρήνες να αντηχούν, προτού κάνουν στην άκρη και οι επιβαίνοντές τους βγουν έξω.

«Έχετε διάθεση να τραγουδήσετε;» φωνάζει ένας από τους αστυνομικούς, κρατώντας μια κιθάρα και κατόπιν αρχίσει να παίζει το καταλανικό παιδικό τραγούδι «Joan Petit Quan Balla».

Ενώ οι συνάδελφοί του στροβιλίζονται με τις νότες και χειροκροτούν, οι κάτοικοι της συνοικίας βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και παίρνουν μέρος στο δρώμενο, ξεσπώντας σε επευφημίες.

Το θέαμα με τους αστυνομικούς που κάνουν καντάδα και το οποίο σύντομα έγινε viral στην Ισπανία (και όχι μόνο) αποτελεί μια άλλη εικόνα των μίνι «συναυλιών» που πραγματοποιούνται στην Ιταλία και την Ισπανία, δύο χώρες που, μεταξύ άλλων, έχουν επιβάλει αυστηρούς περιορισμούς στην ελευθερία των μετακινήσεων.

400 κρούσματα στις Βαλεαρίδες Νήσους

Με 400 επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου Covid-19 έως σήμερα, οι Βαλεαρίδες Νήσοι είναι μία από τις λιγότερο πληγείσες περιοχές της Ισπανίας.

Εντούτοις, οι περιορισμοί στα ταξίδια από το εξωτερικό και οι ακυρώσεις πτήσεων αναμένεται να πλήξουν την οικονομία της περιοχής, που βασίζεται στον τουρισμό.

Λίγο πριν το τέλος της καντάδας, ο αστυνομικός τραγουδιστής ευχαριστεί το κοινό και το ενθαρρύνει λέγοντας: «Μείνετε δυνατοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ