Κορωνοϊός – Σερβία : Στα 457 τα κρούσματα – Πιθανότητα αποκλεισμού πόλεων

Πιθανότητα εκ νέου αποκλεισμού σε τρεις πόλεις της χώρας για να μην επεκταθεί η πανδημία και στην υπόλοιπη επαρχία


Κορωνοϊός – Σερβία : Στα 457 τα κρούσματα – Πιθανότητα αποκλεισμού πόλεων | to10.gr

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού στη Σερβία έφτασαν τα 457, μέχρι σήμερα στις 15:00 η ώρα που εκδόθηκε το τελευταίο ανακοινωθέν και είναι 73 περισσότερα απ ότι χθες την ίδια ώρα.

Ο Μαρτίνς που διέσυρε την «εξυγίανση» και οι άμπαλοι…

Εκ νέου αποκλεισμός

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο κατέληξαν άλλοι τρεις ασθενείς και έτσι ο συνολικός αριθμός των θανάτων από τον Covid-19 ανέρχεται σε εφτά άτομα. Η κυβέρνηση θα εξετάσει τις επόμενες 48 ώρες το ενδεχόμενο να απομονώσει τρεις πόλεις στην Σερβία για να αποτραπεί η διασπορά του ιού στο υπόλοιπο της επικράτειας, ανέφερε η σύμβουλος Τύπου του προέδρου της Δημοκρατίας, Σούζανα Βασίλιεβιτς.

Διευκρίνισε ότι πρόκειται για το Βελιγράδι, το Βάλιεβο και την πόλη Νις όπου εμφανίζονται τα περισσότερα κρούσματα. Ο αποκλεισμός αυτών των πόλεων σημαίνει απαγόρευση εισόδου και εξόδου, από και προς τις πόλεις αυτές, εξήγησε η Βασίλιεβιτς.

Εντωμεταξύ, ο στρατός ολοκληρώνει τη διαμόρφωση του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Βελιγραδίου σε νοσοκομείο για τους προσβληθέντες από τον Covid-19 που παρουσιάζουν ήπια κλινική εικόνα.

Στην κεντρική αίθουσα της ΔΕΒ τοποθετήθηκαν 3000 κλίνες που θα χρησιμοποιηθούν στην περίπτωση που υπάρξει κορεσμός στα νοσοκομεία. Αναλόγως διαμορφώνονται εκθεσιακοί χώροι στις πόλεις Νις και Νόβισαντ.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ