Κορωνοϊός: Ραγδαία αύξηση των θανάτων μέσα σε 24 ώρες στη Νέα Υόρκη

Κορωνοϊός: Ραγδαία αύξηση των θανάτων μέσα σε 24 ώρες στη Νέα Υόρκη

Σε «νέα Ουχάν» μετατρέπεται η Νέα Υόρκη, η οποία αποτελεί το επίκεντρο της πανδημίας στις ΗΠΑ. Ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας του νέου κοροναϊού στην πολιτεία αυξήθηκε ραγδαία μέσα σε 24 ώρες, με 100 επιπλέον νεκρούς, ανεβάζοντας στους 385 το σύνολό τους από την έναρξη της πανδημίας

Σε «νέα Ουχάν» μετατρέπεται η Νέα Υόρκη, η οποία αποτελεί το επίκεντρο της πανδημίας στις ΗΠΑ. Ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας του νέου κοροναϊού στην πολιτεία αυξήθηκε ραγδαία μέσα σε 24 ώρες, με 100 επιπλέον νεκρούς, ανεβάζοντας στους 385 το σύνολό τους από την έναρξη της πανδημίας.

Μέχρι το πρωί της Πέμπτης, η πολιτεία των σχεδόν 20 εκατομμυρίων κατοίκων είχε καταγράψει πάνω από 37.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα του Covid-19, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας Άντριου Κουόμο σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο Κουόμο, συνολικά 5.327 άνθρωποι νοσηλεύονται, 1.290 ασθενείς σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Συνολικά έχει δοθεί εξιτήριο σε 1.517 ασθενείς που έχουν νοσηλευτεί.

Κάτω των 45 ετών οι μισοί ασθενείς

Σκιαγραφώντας τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του Covid-19 στη Νέα Υόρκη, η έρευνα την οποία επικαλέστηκε ο κυβερνήτης της πολιτείας Άντριου Κουόμο έδειξε ότι οι ασθενείς είναι κυρίως ηλικίας 18 έως 49 ετών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με νέα στοιχεία από το τμήμα υγείας της Νέας Υόρκης, έγινε γνωστό ότι σχεδόν μισοί από τους ασθενείς της πόλης που βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό είναι κάτω από 45 ετών, με την μεγάλη πλειοψηφία αυτών να επιβιώνουν.

Τα στοιχεία δείχνουν σημαντική επιβάρυνση των ανδρών σε σχέση με τις γυναίκες, καθώς αναλογούν στο 56% των περιπτώσεων και το 61% των θανάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ