Κορωνοϊός : Ρεκόρ κρουσμάτων ανά ημέρα σε Ρωσία, Χονγκ Κονγκ και Ινδονησία

Κορωνοϊός : Ρεκόρ κρουσμάτων ανά ημέρα σε Ρωσία, Χονγκ Κονγκ και Ινδονησία

Η εξέλιξη της πανδημίας στη Ρωσία, το Χονγκ Κονγκ και την Ινδονησία

Η Ρωσία κατέγραψε σήμερα, Παρασκευή, 196 νέα κρούσματα του κοροναϊού, αριθμό που αποτελεί ημερήσιο ρεκόρ, ανεβάζοντας το συνολικό επίσημο αριθμό όσων έχουν μολυνθεί από την ασθένεια covid-25 στους 1.036.

Η Ρωσία ανέφερε ότι άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τον κοροναϊό τις τελευταίες 24 ώρες, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θανάτων στους τέσσερις, τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση των κρουσμάτων.

Η πανδημία στο Χονγκ Κονγκ και την Ινδονησία
Αλλά και το Χονγκ Κονγκ κατέγραψε τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση των κρουσμάτων (65) από τον κοροναϊό μέχρι τώρα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην υπό κινεζική κυριαρχία πόλη να φθάσει τα 518, δήλωσαν αξιωματούχοι υγείας.

Από τα νέα κρούσματα, τα 41 αφορούν ανθρώπους που επέστρεψαν πρόσφατα από ταξίδια στο εξωτερικό.

Επίσης, η Ινδονησία επιβεβαίωσε σήμερα 153 νέα κρούσματα του κοροναϊού, που είναι η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση μέχρι τώρα και ανεβάζει το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα αυτήν της Νοτιοανατολικής Ασίας στα 1.046, δήλωσε σήμερα ο αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας Άκμαντ Γιουριάντο.

Καταγράφηκαν επίσης εννέα νέοι θάνατοι που οφείλονται στον κοροναϊό, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό τους στους 87, είπε ο αξιωματούχος, ο οποίος πρόσθεσε πως συνολικά 46 άνθρωποι έχουν αναρρώσει από την covid-19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ