Το συγκλονιστικό μήνυμα ευθύνης του Κώστα Τσαρτσαρή

Το συγκλονιστικό μήνυμα ευθύνης του Κώστα Τσαρτσαρή

Φορώντας την απαραίτητη προστατευτική μάσκα, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έστειλε ένα πραγματικό μήνυμα ζωής. Μπράβο!

Η καραντίνα, η πανδημία, όλο αυτό που ζούμε είναι μια κατάσταση. Θα βγούμε πιο δυνατοί και μπορεί αυτό το διάστημα να απαιτείται ατομική ευθύνη και αυτοπροστασία, όμως δεν πρέπει να χάνεται ούτε η ανθρωπιά, ούτε το κουράγιο. Κι αυτό το μήνυμα έστειλε με τον πιο όμορφο τρόπο ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Ο πρώην διεθνής παίκτης, φορώντας τη μάσκα προστασίας, παίρνοντας όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις, δεν δίστασε να πάει να δώσει αίμα. Και δεν το κάνει πρώτη φορά. Συνόδεψε τη σχετική φωτογραφία, που ανέβασε στο facebook, με ένα εξαιρετικό κείμενο: «Οι παράπλευρες συνέπειες του κορωνοϊού, είναι και η έλλειψη αίματος για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Όπως παίρνετε την απόφαση να πάτε στο σούπερ μάρκετ, έτσι αποφασίστε να μεταβείτε στο κοντινότερο κέντρο αιμοδοσίας».

Δεν χρειάζεται φόβος, δεν πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τον συνάνθρωπό μας, η αλληλεγγύη είναι το μεγάλο μας όπλο και κινήσεις όπως αυτή του Κώστα Τσαρτσαρή βοηθούν για να καταλάβει καθένας το χρέος του. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ακόμα πιο εύστοχος, από τότε που «μάγευε» πάνω στο παρκέ. Δείχνει την ποιότητά του και τη δείχνει ακριβώς τώρα που χρειάζεται…

Οι παράπλευρες συνέπειες του κορονοϊού, είναι και η έλλειψη αίματος για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Όπως…

Δημοσιεύτηκε από Kostas Tsartsaris στις Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ