Κορωνοϊός: Περατζάδα στην παραλία της Θεσσαλονίκης τέλος – Τοποθετούνται 400 σιδερένια κιγκλιδώματα

Κορωνοϊός: Περατζάδα στην παραλία της Θεσσαλονίκης τέλος – Τοποθετούνται 400 σιδερένια κιγκλιδώματα

Φωτογραφίες από την επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ.

Ηδη από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησαν να τοποθετούνται κιγκλιδώματα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Μετά και την οριστική απόφαση να κλείσει η παραλία της πόλης εξαιτίας της πολυκοσμίας, κλιμάκιο του δήμου Θεσσαλονίκης ξεκίνησε να τοποθετεί τα κάγκελα, στο πλαίσιο των αυστηρών μέτρων πρόληψης κατά του κοροναϊού.

Η παραλία θα κλείνει καθημερινά από τις 14:00 έως τις 08:00 το πρωί της επομένης, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα περιμένει κλειστή καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Την απόφαση έλαβε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, μετά από επικοινωνίας με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Το μέτρο αυτό τίθεται σε ισχύ από το μεσημέρι της Τρίτης και αρχικά θα γίνονται συστάσεις στους παραβάτες. Από αύριο, Τέταρτη, όσοι δε συμμορφώνονται θα καλούνται να πληρώσουν διοικητικό πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.

Έφτασαν 400 σιδερένια κιγκλιδώματα και σχοινί

Σημειώνεται πως με 400 σιδερένια κιγκλιδώματα και σχοινί θα κλείσει από σήμερα η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στο κομμάτι από το άγαλμα του Βότση έως το Μέγαρο Μουσική.

Ειδικότερα, δύο φορτηγά της αντιδημαρχίας Καθαριότητας, μαζί με εργαζόμενους, μετέφεραν τα κιγκλιδώματα στο πλακόστρωτο ώστε να τοποθετηθούν στα κατάλληλα σημεία του παραλιακού μετώπου, υπό τις καθοδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοτικής αστυνομίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ