Κορωνοϊός – Βρετανία: Νοσοκομείο του Λονδίνου μένει χωρίς οξυγόνο

Κορωνοϊός – Βρετανία: Νοσοκομείο του Λονδίνου μένει χωρίς οξυγόνο

Το NHS England ανησυχούσε τόσο πολύ για το τι συνέβη και δήλωσε σε υπεύθυνους των νοσοκομείων σε επιστολή τη Δευτέρα ότι ο κίνδυνος απειλούσε με σοβαρές συνέπειες όλους τους ασθενείς που υποστηρίζονται με αναπνευστήρα

Ένα μεγάλο νοσοκομείο του NHS  έμεινε χωρίς οξυγόνο για τους ασθενείς του Covid-19 επειδή θεράπευαν ταυτόχρονα πολλούς ασθενείς.

Το περιστατικό, το οποίο συνέβη στο ιατρικό νοσοκομείο του Λονδίνου το περασμένο Σαββατοκύριακο, ώθησε τους προϊστάμενους του NHS να προειδοποιήσουν επειγόντως όλες τις μονάδες του NHS στην Αγγλία για να περιορίσουν τον αριθμό των ατόμων που βάζουν σε μηχανικούς αναπνευστήρες και μηχανές συνεχούς θετικής πίεσης των αεραγωγών (CPAP).

Το NHS England ανησυχούσε τόσο πολύ για το τι συνέβη και δήλωσε σε υπεύθυνους των νοσοκομείων σε επιστολή της τη Δευτέρα ότι ο κίνδυνος απειλούσε με σοβαρές συνέπειες όλους τους ασθενείς που βασίζονται στο οξυγόνο για να παραμείνουν ζωντανοί.

Το NHS ανέφερε ότι μια ξαφνική αύξηση στους ασθενείς που λαμβάνουν υποστήριξη με αναπνοή λόγω του κοροναϊού, θέτει σε κίνδυνο την παροχή οξυγόνου στο νοσοκομείο, γεγονός που θα μπορούσε να διακόψει την παροχή σε όλους όσους την χρειάζονται για να τους βοηθήσει να καταπολεμήσουν τη λοίμωξη στους πνεύμονες.

Η πίεση που δέχεται το NHS σε ασθενείς που λαμβάνουν οξυγόνο παρουσιάζει επίσης έναν δεύτερο κίνδυνο για ένα νοσοκομείο – ότι η δεξαμενή αποθήκευσης υγρού οξυγόνου, γνωστή ως εξατμιστής με μόνωση κενού (VIE), θα μπορούσε γρήγορα να καταρρεύσει.

Η προειδοποίηση υπογραμμίζει πως η δραματική πρόσφατη αύξηση της χρήσης των αναπνευστήρων από τις νοσοκομειακές μονάδες και ιδιαίτερα τις μηχανές CPAP, οι οποίες διανέμουν εξαερισμό μέσω μάσκας προσώπου, οδήγησε στους δύο κύριους κινδύνους μιας αιφνίδιας και δυνητικά πολύ σοβαρής έλλειψης οξυγόνου.

Οι μηχανές CPAP περιλαμβάνουν μη επεμβατικό υποβοηθούμενο εξαερισμό, ενώ ένας μηχανικός αναπνευστήρας κάνει όλη τη δουλειά και είναι ιδιαίτερα χρήσιμος όταν ο ασθενής έχει χάσει την ικανότητα να αναπνέει για τον εαυτό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ