Κορωνοϊός : «Δεν ξέρουμε πώς θα βγει ο Απρίλιος» λέει Έλληνας γιατρός στην Ισπανία

Κορωνοϊός : «Δεν ξέρουμε πώς θα βγει ο Απρίλιος» λέει Έλληνας γιατρός στην Ισπανία

«Έχουν έρθει προστατευτικά τις τελευταίες ημέρες για τους γιατρούς και νοσηλευτές. Είναι πάνω από 7-8 χιλιάδες γιατροί που έχουν τον ιό. Έχουν πεθάνει 8 γιατροί, κανένας εξ αυτών δεν είχε κάποιο νόσημα»

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο Βαγγέλης Παπουτσιδάκης, γιατρός στην Ισπανία.

«Όπως βλέπετε από τα δημοσιεύματα, τα πράγματα εδώ δεν είναι καθόλου καλά. Οι σημερινοί νεκροί είναι οι ασθενείς που έχουν νοσήσει πριν δύο εβδομάδες. Το παρήγορο είναι ότι έχουν αρχίσει να μειώνονται τα νέα περιστατικά. Το κακό είναι ότι δεν έχουμε τίποτα. Είναι όλα τα κρεβάτια γεμάτα στη Βαρκελώνη. Έχουμε κάνει ξενοδοχεία και γήπεδα νοσοκομεία. Πολλοί νέοι είναι διασωληνωμένοι», σημείωσε ο κ. Παπουτσιδάκης.

«Έχουν έρθει προστατευτικά τις τελευταίες ημέρες για τους γιατρούς και νοσηλευτές. Είναι πάνω από 7-8 χιλιάδες γιατροί που έχουν τον ιό. Έχουν πεθάνει 8 γιατροί, κανένας εξ αυτών δεν είχε κάποιο νόσημα», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Δεν έχουμε κανένα κρεβάτι εντατικής. Μας έχει επιτραπεί από την κυβέρνηση αν χρειαζόμαστε κρεβάτι εντατικής θα πρέπει να πάει σε άλλο νοσοκομείο. Αυτό είναι δύσκολο γιατί μέχρι να πάει ο ασθενής θα έχει πεθάνει στον δρόμο. Την εντατική την χρειαζόμαστε εδώ», επεσήμανε ο κ. Παπουτσιδάκης.

«Υπάρχει μεγάλος όγκος ανθρώπων που τα κριτήρια που έχεις είναι περίπου τα ίδια, πολλοί άνθρωποι που έχουν σχεδόν το ίδιο. Κάνουμε ό,τι μπορούμε. Εκτός από την ψυχολογική πίεση, πολλοί από εμάς έχουν νοσήσει. Όταν έρθουν τα τεστ με τα αντισώματα πρέπει να δούμε τι συμβαίνει. Είμαστε όλο και λιγότεροι. Δεν ξέρουμε πώς θα βγει ο Απρίλιος. Κάνουμε βάρδιες, και ξεκουραζόμαστε, με γκρουπ, ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε αυτόν τον μήνα», κατέληξες ο κ. Παπουτσιδάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ