Κορωνοϊός : Ζουν τον έρωτά τους από τα μπαλκόνια

Κορωνοϊός : Ζουν τον έρωτά τους από τα μπαλκόνια

Η καραντίνα έφερε κοντά τον 38χρονο Μικέλε και την 39χρονη Πάολα, οι οποίοι γνωρίστηκαν από τα μπαλκόνια τους εν μέσω καραντίνας και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα

Στα μπαλκόνια της Βερόνας, την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, άνθησε ο έρωτας στις μέρες του κοροναϊού.

Η καραντίνα έφερε κοντά τον 38χρονο Μικέλε και την 39χρονη Πάολα, οι οποίοι γνωρίστηκαν από τα μπαλκόνια τους εν μέσω καραντίνας και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα, όπως λένε οι ίδιοι στους Times του Λονδίνου, περιγράφοντας τη γνωριμία τους.

Η ιστορία τους

Ηταν έξι το απόγευμα και η γειτονιά είχε δώσει το καθιερωμένο πια ραντεβού στα μπαλκόνια για να ακούσει την αδελφή της Πάολα να κρατά συντροφιά στον κόσμο και να του ανυψώνει το ηθικό παίζοντας βιολί.

Κάθε απόγευμα έπαιζε ένα τραγούδι και όλοι τη χειροκροτούσαν. Εκείνο το απόγευμα του Μαρτίου, η μουσικός έπαιξε το δημοφιλέστατο «We are the champions» των Queen.

«Η αδελφή μου και εγώ μένουμε με τη μητέρα μας στον έκτο όροφο και ο Μικέλε απέναντι στον έβδομο. Η μουσική ήταν σαν το βέλος που έριξε ο Ερως», λέει η Ανιέλι.

«Εμαθα ποια ήταν Πάολα από την αδελφή μου, που την ξέρει από το γυμναστήριο. Τη βρήκα στο Instagram και αρχίσαμε αμέσως τα μηνύματα μέχρι τις 3 το πρωί. Μια αγάπη είχε γεννηθεί. Τα μπαλκόνια μας είναι μακριά για να ακουγόμαστε, αλλά μιλάμε στο τηλέφωνο και βλεπόμαστε στην οθόνη» περιγράφει ο Μικέλε.

Για να αποδείξει μάλιστα τον έρωτά του, ο Μικέλε έγραψε τη λέξη «Πάολα» σε ένα μεγάλο πανό και το ανέβασε στην ταράτσα του.

Κάθε απόγευμα, ένας DJ που μένει στον τρίτο όροφο παίζει τις αφιερώσεις τους από τα ηχεία στο μπαλκόνι του.

Τηρούν πιστά τους κανόνες

Οι δυο τους μένουν χρόνια σε απέναντι μπαλκόνια, αλλά είχαν βρεθεί μόνο μία φορά τυχαία στον δρόμο, πριν από έναν χρόνο, όταν τους είχε συστήσει η αδελφή της Πάολα.

Από τότε, δεν έχουν συναντηθεί ξανά, παρά τον έρωτά τους, γιατί δεν θέλουν να ρισκάρουν να μολυνθούν με τον κοροναϊό.

Ο Μικέλε δουλεύει κάθε μέρα στην τράπεζα και έρχεται σε επαφή με κόσμο. «Θέλω να προστατέψω την Πάολα. Οταν τελειώσει όλο αυτό, το πρώτο μας ραντεβού θα είναι στο παγκάκι στο πάρκο εδώ κοντά. Αλλά η σχέση μας είναι μαγική και μπορούμε να περιμένουμε» λέει στους Times.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ