Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κορωνοϊός: Απίστευτη τραγωδία στη Νέα Υόρκη – 731 νεκροί σε μία μέρα

Μόνο στην πόλη της Νέας Υόρκης, τα συνολικά θύματα από τον κοροναϊό είναι περισσότερα από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Κορωνοϊός: Απίστευτη τραγωδία στη Νέα Υόρκη – 731 νεκροί σε μία μέρα | to10.gr

Τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία της, χειρότερη ακόμα και από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, βιώνει η Νέα Υόρκη, η οποία έχει «χτυπηθεί» από τον κοροναϊό όσο καμία άλλη πόλη των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κυβερνήτης, Άντριου Κουόμο, ανακοίνωσε νέο αρνητικό ρεκόρ θανάτων για τη Δευτέρα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, καθώς 731 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον Covid-19.

Πλέον, η Νέα Υόρκη αριθμεί 5.489 θανάτους και 38.836 κρούσματα. Η γειτονική πολιτεία του Νιού Τζέρσεϊ έχει καταγράψει πάνω από 1.000 νεκρούς.

Κατά τον Κουόμο οι εισαγωγές σε μονάδες εντατικής θεραπείας και οι διασωληνωμένοι παρουσιάζουν κάμψη, ενώ η πολιτεία της Νέας Υόρκης διαθέτει πλέον αρκετές κλίνες και αναπνευστήρες, κάτι που ήταν το μόνιμο “παράπονο” του κυβερνήτη.

Ωστόσο, σημαντικό είναι το πρόβλημα με το προσωπικό των νοσοκομείων, καθώς αρχίζει να ασθενεί ή να εξαντλείται από την υπερπροσπάθεια.

Περισσότεροι νεκροί από ό,τι στην 11η Σεπτεμβρίου
Όπως παρατηρεί δημοσιογράφος του Associated Press, οι νεκροί από τον κοροναϊό στην πόλη της Νέας Υόρκης ξεπερνούν τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου.

Συνολικά, στο «Μεγάλο Μήλο» 3.202 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό, ενώ 2.753 ήταν ο απολογισμός των θυμάτων της επίθεσης που άλλαξε τον κόσμο.