Γκράφιτι για τον κορωνοϊό στις Άλπεις! (pics)

Γκράφιτι για τον κορωνοϊό στις Άλπεις! (pics)

Το έργο του γάλλου καλλιτέχνη Saype, γνωστού για τα προσωρινά και βιοδιασπώμενα γκράφιτί του, δημιουργήθηκε σε μία έκταση 3.000 τ.μ στις ελβετικές Άλπεις

«Πέρα από την κρίση» είναι ο τίτλος του γιγαντιαίου έργου που αποτυπώθηκε σε ένα ξέφωτο της της πόλης Leysin στην Ελβετία.

Η τελευταία έμπνευση του Γάλλου καλλιτέχνη Saype αποτυπώθηκε πάνω στο γρασίδι των ελβετικών Άλπεων, σε μία έκταση 3.000 τ.μ και το θέαμα από ψηλά είναι καθηλωτικό.

Το έργο του Saype, κατά κόσμον Guillaume Legros, εμφανίζει ένα κορίτσι, μέρος μιας αλυσίδας ανθρώπων, που κοιτά το ορίζοντα, ατενίζοντας το μέλλον μετά τον κοροναϊό.

Το άνω των 3.000 τ.μ γκράφιτι μάς υπενθυμίζει την οικοδόμηση ενός κόσμου με περισσότερη αλλυλεγγύη και ανθρωπιά» λέει ο ίδιος στην ανακοίνωσή του ο καλλιτέχνης.

Ο Γάλλος καλλιτέχνης φιλοτεχνεί τις προσωρινές, βιοδιασπώμενες εμπνεύσεις του στο γρασίδι και το «βιογραφικό» είναι πλούσιο.

Έχει παρουσιάσει έργα – συχνά με πρωταγωνιστές παιδιά ή κοντινά χεριών που κρατιούνται – από την Ακτή Ελεφαντοστού έως το Πεδίον του Άρεως στο Παρίσι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ