Αρχική / TEN FILES / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κεραμέως: Μετά τις 20 Μαΐου οι αποφάσεις για τα δημοτικά – Τι θα γίνει με την εξεταστική στα ΑΕΙ
Κεραμέως: Μετά τις 20 Μαΐου οι αποφάσεις για τα δημοτικά – Τι θα γίνει με την εξεταστική στα ΑΕΙ
Σχετικά με την εξεταστική των φοιτητών, η κ. Κεραμέως υπογράμμισε πως τα πανεπιστήμια έχουν το αυτοδιοίκητο και αυτά θα αποφασίσουν για τον τρόπο εξέτασης των φοιτητών
«Μόνο αν η πορεία της νόσου είναι καθοδική θα εξεταστεί το άνοιγμα των δημοτικών» τόνισε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως προσδιορίζοντας τις σχετικές αποφάσεις μετά τις 20 Μαΐου.
Ανέφερε ότι υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθούν μαθητές που δεν θα μπορούν να πηγαίνουν σχολείο ζωντανά την αναμετάδοση του μαθήματος προκειμένου να μην δημιουργηθούν κενά σε κανέναν, ενώ αναφορικά με τις μάσκες στα σχολεία είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ πως οι ειδικοί κατέληξαν ότι η χρήση της είναι προαιρετική.
Τι θα γίνει με την εξεταστική των φοιτητών
Σχετικά με την εξεταστική των φοιτητών, η κ. Κεραμέως υπογράμμισε πως τα πανεπιστήμια έχουν το αυτοδιοίκητο και αυτά θα αποφασίσουν για τον τρόπο εξέτασης των φοιτητών.
Όσο αφορά για τις δια ζώσης εξετάσεις, σημείωσε πως θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή προκειμένου να αποφανθεί εάν μπορούν να γίνουν με αυτόν τον τρόπο και πότε.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Υψιστος συναγερμός στην Αττική για τον κορωνοϊό – Σκέψεις για μετατροπή νοσοκομείων αποκλειστικά για covid περιστατικά
Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr υπάρχει στο τραπέζι του υπουργείου να μετατραπούν τρία νοσοκομεία της Αττικής αποκλειστικά σε νοσοκομεία covid - Αύριο οι ανακοινώσεις από Μητσοτάκη και Κικίλια.
Απίστευτη τοποθέτηση Μπαλάσκα: «Στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα» (vid)
Όταν πάντως δημοσιογράφος, τόνισε πως έχει κάποιο πρόβλημα όταν μιλάει για σκήνωμα, ενώ ο άνθρωπος είναι ζωντανός, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε: «Δεν το καταλαβαίνω και ναι είναι πρόβλημα μου».
«Γιουροβιζιονικό» κήρυγμα - ΕΠΟΣ από μητροπολίτη: Πυρ και μανία για «Diablo», εμβόλια, ομοφυλοφιλία (vid)
Ο άγιος Μόρφου δεν παρέλειψε να ασχοληθεί και με άλλα σημεία των καιρών, που έχουν να κάνουν (πάντα) με τα σκοτεινά, υποχθόνια σχέδια της «άθεης Ευρώπης» που έχει ως πρωταρχικό στόχο της να εκμαυλίσει τα ήθη μας...
Κομμάτια και θρύψαλα η «ενότητα» της ΕΕ για εμβόλια και επόμενη ημέρα
Ολοένα περισσότεροι εταίροι αποφασίζουν να ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο και να συνάψουν διμερείς συμφωνίες, διαπιστώνοντας μεγάλες καθυστερήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα και προτεραιότητες.
Ερντογάν: Οι φόβοι για διεθνή απομόνωση και η θεωρία «πολιορκίας» της Τουρκίας
Όλα αυτά εξηγούνται, και αποδίδονται στον φόβο που έχει κυριεύσει την τουρκική κυβέρνηση, για την διεθνή απομόνωσή της, με την Άγκυρα να τη «χρεώνει» στην Ελλάδα, και να θεωρεί ότι καθοριστικό ρόλο σε αυτό παίζει η αμερικανική κυβέρνηση Μπάιντεν.