Πάτρα : Συνελήφθη 55χρονος για κατοχή ποσοτήτων κάνναβης και ηρωίνης

Πάτρα : Συνελήφθη 55χρονος για κατοχή ποσοτήτων κάνναβης και ηρωίνης

Σε ισόγειο πολυκατοικίας, που χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, έκρυβε ποσότητα ναρκωτικών ένας 55χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών

Σε ισόγειο πολυκατοικίας, που χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, έκρυβε ποσότητα ναρκωτικών ένας 55χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει για τη δράση του 55χρονου, τον εντόπισαν τη στιγμή που κατευθυνόταν προς το χώρο στάθμευσης.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, τόσο στο χώρο στάθμευσης όσο και στο σπίτι του 55χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν, μεταξύ άλλων, περίπου δύο κιλά κάνναβης, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 275 γραμμάρια σπόρων κάνναβης και 16 γραμμάρια ηρωίνης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ