Συναγερμός για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στο υπ. Παιδείας – 55χρονη υπάλληλος με συμπτώματα πήγε κανονικά στη δουλειά της

Συναγερμός για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στο υπ. Παιδείας – 55χρονη υπάλληλος με συμπτώματα πήγε κανονικά στη δουλειά της

Η γυναίκα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, φέρεται να πηγαίνει κανονικά στη δουλειά της παρά το ότι είχε ύποπτα συμπτώματα. Μάλιστα δεν δέχθηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο και οι Αρχές την αναζητούσαν για πέντε ώρες.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, για την περίπτωση 55χρονης που εργάζεται στο δημόσιο και πήγαινε κανονικά στη δουλειά της παρά το ότι είχε συμπτώματα κοροναϊού.

Η γυναίκα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, φέρεται να πηγαίνει κανονικά στη δουλειά της παρά το ότι είχε ύποπτα συμπτώματα. Μάλιστα δεν δέχθηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο και οι Αρχές την αναζητούσαν για πέντε ώρες.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το Open, η 55χρονη δημόσια υπάλληλος «μεγάλης δημόσιας υπηρεσίας» επισκέφτηκε τον γιατρό της υπηρεσίας της λέγοντάς του πως για έξι ημέρες έχει πυρετό, διάρροια και αισθάνεται μεγάλη κόπωση. Ο γιατρός με την σειρά του την ενημέρωσε ότι έχει συμπτώματα κοροναϊού και της υπογράμμισε πως πρέπει να παραμείνει στο ιατρείο του προκειμένου να καλέσει τον ΕΟΔΥ, αλλά και να πραγματοποιηθεί απολύμανση στο γραφείο της.

Η 55χρονη φέρεται να είπε ότι δεν είχε κάτι σοβαρό και έκανε γνωστή την πρόθεσή της να φύγει. Τότε ο γιατρός της υπηρεσίας επέμεινε να παραμείνει εκεί, ώστε να γίνει η απολύμανση του γραφείου, λέγοντας μάλιστα ότι ίσως χρειαστεί να γίνει απολύμανση και σε όλους τους χώρους της υπηρεσίας που απασχολεί περισσότερους από χίλιους υπαλλήλους.

Η γυναίκαείπε στον γιατρό ότι είχε επικοινωνήσει με τον ΕΟΔΥ, μία βδομάδα πριν και της είπαν να μην ανησυχεί. Στη συνέχεια ο γιατρός τηλεφώνησε ο ίδιος στην ΕΟΔΥ και μετά από λίγο κατέφθασε στην υπηρεσία ασθενοφόρο προκειμένου να την παραλάβει. Μέσα στο ασθενοφόρο, στον δρόμο προς το νοσοκομείο, η 55χρονη φέρεται να είπε στο πλήρωμα ότι δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν έχει τίποτα.

Στην ερώτηση από το προσωπικό του ΕΚΑΒ, για τον τρόπο με τον οποίο μετακινείται τις τελευταίες μέρες, η γυναίκα απάντησε ότι πραγματοποιεί τις μετακινήσεις της με τον προαστιακό. Φτάνοντας στο νοσοκομείο ΚΑΤ, οι γιατροί, παρόλο που την ενημέρωσαν ότι πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, η ίδια αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση προτού φύγει.

Αργότερα, έγινε η αναζήτησή της, από τις υγειονομικές Αρχές και όπως προέκυψε είχε ξεχάσει το κινητό της στην υπηρεσία όπου δουλεύει. Στην προσπάθεια αυτή διαπιστώθηκε ότι η υπηρεσία δεν είχε όλα τα στοιχεία της για να επικοινωνήσει μαζί της. Μάλιστα το ένα σταθερό τηλέφωνο που είχε δηλωθεί από την 55χρονη ήταν λάθος και επί πέντε ώρες έψαχναν τα ίχνη της. Για όλα αυτά ενημερώθηκε ο διοικητής του ΚΑΤ ο οποίος με προσωπικές του ενέργειες επικοινώνησε τόσο με την υπηρεσία της κυρίας και με τον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία.

Νωρίτερα, η παθολόγος του ΚΑΤ που είχε υποδεχτεί την 55χρονη στον χώρο αναμονής των ύποπτων κρουσμάτων εκμαίευσε την πληροφορία ότι η δημόσια υπάλληλος θα έκανε το τεστ στο νοσοκομείο Κορίνθου. Η 55χρονη μετέβη στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα για να διαπιστωθεί αν είναι κρούσμα κοροναϊού ή όχι.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Σκάι, η γυναίκα εργάζεται στο υπ. Παιδείας και νοσηλεύεται με πυρετό, στο νοσοκομείο Κορίνθου που βρίσκεται και κοντά στην οικία της. Αλλοι υπάλληλοι που εργάζονται μαζί της στον ίδιο χώρο έμειναν σπίτι μέχρι να βγει το αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ