Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά είμαστε μια ωραία... ατμόσφαιρα.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κεραμέως: Νωρίτερα η έναρξη της σχολικής χρονιάς το Σεπτέμβρη – Τι είπε για το ολοήμερο

Για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σημείωσε πως γίνεται προσπάθεια να ξεκινήσουν νωρίτερα τα σχολεία όχι όμως πριν από την 1η Σεπτεμβρίου

Κεραμέως: Νωρίτερα η έναρξη της σχολικής χρονιάς το Σεπτέμβρη – Τι είπε για το ολοήμερο | to10.gr

«Δεν υπάρχει επιστροφή στην κανονικότητα χωρίς ανοιχτά σχολεία» τόνισε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως λίγες ημέρες πριν την επιστροφή των μαθητών των δημοτικών στα σχολεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η υπουργός Παιδείας μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι σύμφωνα με όσα είπαν οι ειδικοί επιστήμονες, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να ανοίξουν τα σχολεία καθώς φαίνεται ότι ο ιός κολλάει λιγότερο.

Σημείωσε μάλιστα ότι αυτή τη στιγμή έχουν ανοίξει τα πάντα και τα παιδιά είναι καλύτερα να είναι στο σχολείο όπου τηρούνται τα μέτρα προστασίας παρά να είναι ανεξέλεγκτα έξω.

Ολοήμερα σχολεία

Αναφορικά με τα ολοήμερα σχολεία, επανέλαβε πως για την ώρα δεν θα ανοίξουν και πρόσθεσε πως έχει ζητήσει από το υπουργείο Εσωτερικών να προσαρμοστεί το εργασιακό καθεστώς των γονέων που είχαν τα παιδιά τους στο ολοήμερο ώστε να κάνουν χρήση μειωμένου ωραρίου.

Έναρξη σχολείων τον Σεπτέμβρη

Για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σημείωσε πως γίνεται  προσπάθεια να ξεκινήσουν νωρίτερα τα σχολεία όχι όμως πριν από την 1η Σεπτεμβρίου.

«Μακάρι να μην χρειαστεί κανένα μέτρο. Ακόμη δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως θα ανοίξουν τα σχολεία», δηλαδή αν θα χρειαστεί να πάμε πάλι στη λύση των τμημάτων με 15 μαθητές ή θα μπορούμε να έχουν επιστρέψει στην πλήρη κανονικότητα.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από