Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος 54χρονος στον Υμηττό

Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος 54χρονος στον Υμηττό

Νεκρός βρέθηκε ο 54χρονος άνδρας που αγνοούνταν από την Τετάρτη στον Υμηττό όταν πήγε για περίπατο στην περιοχή του Καρέα και χάθηκαν τα ίχνη του.

Νεκρός βρέθηκε ο 54χρονος άνδρας που αγνοούνταν από την Τετάρτη στον Υμηττό όταν πήγε για περίπατο στην περιοχή του Καρέα και χάθηκαν τα ίχνη του.

Η κινητοποίηση ΕΛΑΣ και Πυροσβεστικής ήταν μεγάλη και από χθες σηκώθηκε και drone για να βοηθήσει στις έρευνες.

Η αναζήτηση τελείωσε το πρωί της Παρασκευής όταν ο 54χρονος βρέθηκε νεκρός κοντά σε νταμάρι στη θέση Κακόρεμα, κοντά στο στρατόπεδο Σακέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός ο 54χρονος είχε εντοπιστεί στην περιοχή το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου.

Το βράδυ της Πέμπτης εκδόθηκε silver Alert ενώ η κόρη του 54χρονου μίλησε στην ΕΡΤ και είπε πως ο πατέρας της γνώριζε το βουνό «απ’ έξω κι ανακατωτά» καθώς συνήθιζε τους περιπάτους στην περιοχή.

Όπως είπε, αυτό που φοβάται η οικογένεια περισσότερο είναι μήπως ο 54χρονος εμφάνισε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του ή μήπως έγινε κάποιο ατύχημα με ποδηλάτη, επειδή κυκλοφορούσαν πολλά ποδήλατα εκείνη την ημέρα, λόγω Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ